Episerver CMS Masterclass

Episerver CMS Masterclass för utvecklare riktar sig till erfarna Episerver-utvecklare som snabbt och effektivt vill bli en Episerver certifierad utvecklare.

Kursen lämpar sig för dig som har certifiering i en tidigare version av Episerver CMS eller en bred erfarenhet av att arbeta i Episerver-utvecklingsprojekt alternativt har gått våra grund- och fortsättningskurser för utvecklare.

Kursdeltagarna får instuderingsuppgifter skickade innan kursstart för att förbereda sig inför kursen och testet. Kursen hålls som en ”workshop” för att klargöra eventuella frågor som har uppstått under självstudieperioden och avslutas med certifieringstestet i slutet av dag 2. Kostnaden för testet ingår i kurspriset.

Episerver CMS Masterclass har ett framgångsrecept som exempelvis Kalifornien-baserade Techromix har prövat, vilket gav en dubblering av antalet certifierade utvecklare.

Agenda

  • Produktkunskap
  • Installation och konfiguration
  • Skapa webbplatser i Episerver CMS
  • Avancerade koncept
  • Contentmodellen

Vem bör delta?

Erfarna utvecklare med tidigare erfarenhet av Episerver CMS-utvecklingsprojekt.

Kurslängd

2 dagar

Förkunskaper

God förståelse av HTML, CSS, C#, och annan praktisk erfarenhet av webbutveckling i ASP. NET 4 MVC. Erfarenhet av Episerver CMS-utveckling motsvarande Episerver grundkurs för utvecklare och Episerver CMS avancerad utveckling.