Olika utbildningsformer

Episerver Education Services erbjuder kurser för alla målgrupper, oavsett var kursdeltagarna befinner sig. Vi tillhandahåller den perfekta utbildningslösningen i tre olika format.

Klassrumsutbildning

Våra schemalagda klassrumskurser hålls på våra viktigaste kontor världen över, och det är troligtvis det mest kostnadseffektiva sättet att utbilda ett mindre antal teammedlemmar. Kurserna har en fast agenda, men de innehåller trots det en kombination av teori och praktiska övningar, vilket ger deltagarna möjlighet att träna på det som de har lärt sig. Miljön är helt förkonfigurerad och förfriskningar och lunch ingår. Med andra ord behöver deltagarna bara infinna sig.

Online-utbildning

Vi erbjuder ett stort antal av våra schemalagda eller skräddarsydda kurser som online-utbildningar. Vi kan också skräddarsy/anpassa innehåll i online-kurser för dig och ditt företags behov. I dessa kurser fokuserar vi på just dina krav. Detta är en perfekt lösning om deltagarna befinner sig på olika platser. Ni får en effektiv utbildningsinsats men slipper kostnad i tid och pengar för resor. Varje deltagare behöver ha tillgång till en dator och en internetuppkoppling. Utbildaren delar sin skärm via ett webbkonferensverktyg och använder verktyget för demonstrationer och PowerPoint-presentationer. Kommunikationen sker via telefon eller via datorn och ett headset.

eLearning

Jämfört med vår traditionella lärarledda utbildning i klassrum är eLearning ett alternativ där man studerar i sin egen takt. En eLearning-kurs har samma innehåll som den lärarledda versionen, men ger dig möjlighet att lägga upp studietakten som det passar dig. eLearning omfattar en rad olika pedagogiska tekniker, inklusive informativa videor, produktdemonstrationer, diagram, infografik och frågesporter som engagerar eleven.