Anpassad utbildning

Vi erbjuder anpassad utbildning med innehåll som är relevant för dig och din organisation, med utgångspunkt i era behov och krav.

Hela vårt kursutbud kan beställas i anpassad form, för utvecklare, redaktörer eller administratörer. Anpassad utbildning är perfekt när flera från en organisation har ungefär samma behov av utbildning. Tillsammans skapar vi ett upplägg som baseras på er kunskapsnivå och målet med er kompetenshöjning. 

Målbilden styr kursens innehåll och omfattning

Vid anpassad utbildning kan ni kan välja omfattning, innehåll, plats och tid för utbildningen. Målet kan vara att ha effektiva och kunniga redaktörer i den nylanserade webbplatsen. Om ni är Episerverpartner kanske ni siktar på fler certifierade utvecklare? Eller kanske ska kursen ge bättre allmänkunskap om vad Episerver-plattformen erbjuder, både för utvecklare och för redaktörer.

Kursmiljöer anpassade för er situation

För redaktörer kan vi hålla utbildning i er egen webbplats. Det är ett bra sätt att bli hemmastadd i funktioner och konkreta arbetsprocesser. Vi kan också hålla utbildning i vår kurswebbplats, vilket ger många perspektiv på möjligheter och funktionalitet i Episervers plattform.

Kontakta oss så pratar vi mer om vilket upplägg som passar er. Ring 08-827 527 00 eller maila education@episerver.com. Du kan även beskriva dina önskemål i en kursförfrågan så kontaktar vi dig.

Gör en kursförfrågan