Kurser för utvecklare

Utvecklarkurser skapade av experter. Från grunder till avancerad nivå och certifiering.

Populära kurser

Episerver CMS

 • Episerver CMS Grundkurs för utvecklare

  Den här kursen har fokus på grundläggande utveckling i Episerver CMS. Du lär dig komma igång med Episerver-utveckling och kan snabbt bli produktiv som utvecklare i webbprojekt med Episerver CMS.

 • Episerver CMS Avancerad utveckling

  Den här kursen ger en djupdykning i webbutveckling med Episerver med fokus på de strategi och tekniska frågeställningar. Du lär dig identifiera vilken teknik som bör användas när och kan bli en rådgivare och expert i komplexa webbprojekt med Episerver CMS.

 • Episerver CMS Masterclass

  Den här kursen riktar sig till avancerade Episerver-utvecklare som har certifiering som mål. Kursen genomförs som en workshop och avslutas med certifieringstestet.

Episerver Commerce

 • Episerver Commerce Masterclass för utvecklare

  Den här kursen riktar sig till erfarna Commerce-utvecklare som har siktet på att ta eller förnya sin certifiering i Episerver Commerce. Med tydligt fokus på certifiering ger den en effektiv förberedelse för certifingeringstestet.

Övriga kurser

 • Episerver Find för utvecklare

  Lär dig hur du använder Episerver Find för att skapa ännu bättre webbupplevelser med besökare som stannar kvar och konverterar. Relevant fritextsök, dynamiska landningssidor och adaptiv navigation är några av teknikerna du lär dig behärska.