Kurser för redaktörer, administratörer, marknadsförare och merchandisers

Lär dig skapa bättre webbupplevelser.

Våra populäraste kurser

 • Episerver CMS Grundkurs för redaktörer

  Grundkursen för redaktörer är lämplig för webbredaktörer som skapar och uppdaterar innehåll i Episerver CMS. Du lär dig redakörsprocessen och hur du skapar och utformar sidor med text, länkar, bilder och block.

 • Episerver CMS Fortsättningskurs för redaktörer

  Fortsättningskursen för redaktörer är lämplig för dig som är van användare av Episerver CMS och som behöver kunskap om mer avancerade funktioner och möjligheter. Kort sagt, du lär dig få ut ännu mer av Episerver-plattformen.

 • Episerver CMS för projektledare

  Den här endagskursen riktar sig till projektledare och webbplatsägare och ger en genomgång av möjligheter, funktioner och gränssnitt i Episerver CMS. Efter kursen vet du hur du bättre kravställer en Epi-lösning och du är orienterad i bästa praxis när det gäller olika alternativ. Du känner även till vad som ingår och vad som måste definieras och byggas i ert webbprojekt.

Administration och sök

 • Episerver CMS Administratörsutbildning

  Administratörsutbildningen är lämplig för webbansvariga, systemadministratörer och andra som arbetar med administration av Episerver CMS-webbplatser.

 • Episerver Find för redaktörer

  Den här kursen ger dig rätt kunskaper för att kunna anpassa sökupplevelsen och skapa relevant innehåll för dina besökare. Kursen passar dig som har vill få en bättre förståelse för vilka möjligheter och funktioner som finns i Episerver Find.

Marknadsföring och merchandising

 • Episerver CMS Fortsättningskurs för redaktörer

  Fortsättningskursen för redaktörer är lämplig för dig som är van användare av Episerver CMS och som behöver kunskap om mer avancerade funktioner och möjligheter.

 • Episerver Commerce för merchandisers

  Kursen är lämplig för dig som är merchandiser och ska arbeta som redaktör eller administratör med e-handelsrelaterade uppgifter i Episerver Commerce.

 • Episerver Campaign för redaktörer

  Lär dig Episerver Campaign från grunden. Här får du en introduktion till hela miljön, samt best practices för arbetet med att skapa och hantera marknadskampanjer med Episerver Campaign.