Köp fem program och få rabatt. Läs mer.
Nyhet! CMS Business User-programmet:

Fem engelska e-kurser med lärarledd tid. Du studerar när och hur det passar dig.

Redaktörskurser

 • Episerver CMS grundkurs för redaktörer

  Grundkursen för redaktörer är lämplig för webbredaktörer som skapar och uppdaterar innehåll i Episerver CMS. Du lär dig att navigera på en Episerversajt. Du lär dig redaktörsprocessen och hur du skapar och utformar sidor med text, länkar, bilder och block. Kursen ger dig självförtroende att jobba som en Content Manager på en Episerversajt. Under kursen berättar vi om vad man ska tänka på, gängse praxis och hur du bidrar till en framgångsrik sajt. Kursen finns både som svenskspråkig klassrumskurs och engelsk e-learningkurs. Kursen ges även på förfrågan.

 • Episerver CMS fortsättningskurs för redaktörer

  Fortsättningskursen för redaktörer är lämplig för dig som är van användare av Episerver CMS och som behöver kunskap om mer avancerade funktioner och möjligheter. Du kommer att använda A/B-testning för att veta vilken sida/block eller vilket formulär som ger bäst resultat. Vi går även igenom självoptimeringsblocket, formulär med olika formulärelement och alla möjligheter kring dem. Kursen finns både som svenskspråkig klassrumskurs och engelsk e-learningkurs. Kursen ges även på förfrågan.

Projektledning och Administration

 • Episerver CMS för projektledare

  Den här endagskursen riktar sig till projektledare och webbplatsägare och ger en genomgång av möjligheter, funktioner och gränssnitt i Episerver CMS. Efter kursen vet du hur du bättre kravställer en Epi-lösning och du är orienterad i bästa praxis när det gäller olika alternativ. Du känner även till vad som ingår och vad som måste definieras och byggas i ert webbprojekt. Vi tittar på Episerverplattformen och tilläggen. Vi gör en översikt av alla delar av Episerversajten för att du ska vara väl orienterad och vara en insatt projektledare mellan utvecklare och slutanvändare. Kursen finns svenskspråkig klassrumskurs och ges även på förfrågan.

 • Episerver CMS för administratörer

  Administratörsutbildningen är lämplig för webbansvariga, systemadministratörer och andra som arbetar med administration av Episerver CMS-webbplatser. Kursen går igenom administrationsgränssnittet i Episerver CMS med fokus på aktiviteter som görs på daglig basis. Lär dig att sätta rättigheter för grupper och användare på sidor, block, mappar, sidtyper och språk som används på webbplatsen. Förenkla innehållsproduktionen genom arbetsflöden och mallar för redaktörer. Vi går också igenom besöksgrupper och tittar på var du gör den grundläggande konfigurationen av webbplatsen för att ge en optimal miljö för redaktörerna. Kursen finns både som svenskspråkig klassrumskurs och engelsk e-learningkurs. Kursen ges även på förfrågan.

Marknadsföring och e-handel

 • Episerver Campaign för redaktörer

  Lär dig Episerver Campaign från grunden. Här får du en introduktion till hela miljön, samt best practices för arbetet med att skapa och hantera marknadskampanjer med Episerver Campaign. Kursen ges som engelsk e-learningkurs och på förfrågan.

 • Episerver Commerce för digitala marknadsförare

  Kursen är lämplig för dig som är e-handlare och ska arbeta som redaktör eller administratör med e-handelsrelaterade uppgifter i Episerver Commerce. Kursen finns både som svenskspråkig klassrumskurs och som engelsk e-learningkurs. Kursen ges även på förfrågan.

Personalisering & Sök

 • Perform

  Hur presterar din sajt? Följ besökaren, få insikt i besökarnas beteende. Gå igenom verktygen och inställningar i Episerver Personalization-portalen. Välkommen till vår engelska e-learningkurs.

 • Reach

  Lär dig hur du personaliserar dina e-postutskick, skapar kampanjer och hur besökarens beteende på din sajt anpassar e-posten. Välkommen till vår engelska e-learningkurs.

 • Find

  Anpassa sökupplevelsen och skapa relevant innehåll för dina besökare utifrån din sajts sökstatistikrapporter. Välkommen till vår engelska e-learningkurs.