Våra partners

Hitta en partner som passar dig bäst

Episerver har ett brett nätverk av skickliga partners som implementerar våra lösningar för CMS, e-handel och digital marknadsföring. Vi har över 880 partners i 30 länder som vi certifierar för att säkerställa kvalitén i ditt projekt.

Vi har fem olika partnernivåer som baseras på erfarenhet och kunskapsnivå inom våra lösningar: Premier Platinum, Platinum, Gold, Silver och Bronze. Förutom nivåerna kan du här också söka efter partners baserat på vilka av Episervers lösningar de har specialiserat sig på: CMS, Commerce, Campaign, Personalization och Digital Experience Cloud Service.

Hittar du inte det du söker? Kontakta en Episerverexpert som hjälper dig att hitta rätt partner för era behov.

Premier Platinum partners

Partners i denna högsta nivå har en mycket omfattande Episerverkompetens med väldigt många framgångsrikt implementerade projekt. De har ett mycket stort antal Episervercertifierade utvecklare och är i högsta grad Episerverspecialister på alla områden. 


Avensia AB

Avensia är en helhetspartner inom modern handel. Vi levererar kompletta handelslösningar med strategiskt framtidsfokus till företag med höga ambitioner och krav på sin verksamhet.

Knowit

Knowit arbetar med kommunikation, handel och samarbete på webben, mobilen och i nya medier. Knowit bygger lösningarna som håller hela vägen och hjälper dig att lyckas i de digitala kanalerna

Platinum partners

Platinum partners har en omfattande Episerverkompetens och implementationserfarenhet och ett stort antal Episervercertifierade utvecklare. De specialiserar sig på flera av Episervers lösningar. 


Gold partners

Gold partners uppvisar mycket god Episerverkompetens som bekräftas av deras framgångsrika implementationer. De har erkänt god produktkunskap, många Episervercertifierade utvecklare och de är specialiserade på två av Episervers lösningar.


Silver partners

På Silvernivån har partners dokumenterad Episerverkompetens och implementationserfarenhet. De är specialiserade på en av Episervers lösningar.