Episerver utökar i Sverige – öppnar kontor i Göteborg

Stockholm, 2 mars

Programvaruföretaget Episerver fortsätter att växa i Sverige och öppnar den 1 mars ett kontor i Göteborg. Mathias von Krusenstjerna har rekryterats som Regional Sales Manager med placering på Göteborgskontoret.

Mathias von Krusenstjerna, Partneransvarig Episerver

Stockholmsbaserade Episerver gick nyligen samman med amerikanska Ektron och har nu bildat ett globalt företag med lösningar för att skapa digitala upplevelser. Episervers plattform kombinerar innehållshantering, e-handel och marknadsföring i flera kanaler för att stödja strategisk kommunikation och försäljning på nätet.

Mathias von Krusenstjerna ska i sin roll som Regional Sales Manager vara med och stärka Episervers närvaro i västra Sverige, och ansvara för företagets relationer med både kunder och partner i regionen.

Mathias har mångårig erfarenhet från marknadsföring och it med tyngdpunkt på digitala kommunikationskanaler. Närmast kommer han från en befattning som försäljningschef och affärsutvecklare på Episervers partner DQC.
-----

För ytterligare information, kontakta:
Jenny Westerberg, marknadschef Episerver, 070-140 71 40, jenny.westerberg@Episerver.com

Om Episerver
Episerver kopplar samman e-handel och digital marknadsföring för att hjälpa företag skapa unika kundupplevelser som genererar affärsresultat. Episervers plattform kombinerar innehåll, e-handel och marknadsföring i flera kanaler för att stödja strategisk kommunikation på nätet, från avancerad optimering, skapande och hantering av leads, till konvertering och försäljning. Med ett etablerat partnernätverk i fler än 30 länder, hjälper Episerver sina kunder att maximera resultatet och avkastningen på sina investeringar i digital marknadsföring.