Episerver förstärker sin serviceorganisation med Sebastian Ferreira Gomes

Stockholm, 16 maj 2016

Episerver förstärker sin utbildnings- och serviceorganisation genom att rekrytera Sebastian Ferreira Gomes som Customer Success Account Manager.

Sebastian Ferreira GomesSebastian kommer närmast från Helly Nordic, ett specialistföretag inom datadriven onlinemarknadsföring där han varit försäljningschef. Han har tidigare arbetat bland annat på Meltwater Group.  

– Jag brinner för att ge varje kund den bästa och mest värdeskapande lösningen från Episerver, bland annat genom att hjälpa dem utveckla sin egen kompetens och visioner. Vi ska överträffa kundens förväntningar, säger Sebastian Ferreira Gomes.

På Episerver arbetar Sebastian med Stockholm som bas och får en europeisk roll som försäljningschef inom utbildning och expert services.

– Med sin erfarenhet som framgångsrik försäljningschef och ett gediget kunnande inom digital marknadsföring har Sebastian en idealisk bakgrund för sitt uppdrag. Han har en fantastisk förmåga att hitta rätt lösning för varje kund och att hjälpa dem göra det bästa med våra produkter, säger Annika Renestam, Vice President Global Education på Episerver.

För ytterligare information, kontakta:
Jenny Westerberg, marknadschef Sverige, 070-140 71 40, jenny.westerberg@episerver.com