David Buö ny lösningsarkitekt på Episerver

Stockholm, 28 februari

Episerver har rekryterat David Buö som ny lösningsarkitekt. David kommer närmast från H&M där han varit teamledare på IT-avdelningen. Han har arbetat inom applikationsutveckling och test i SAP-miljö och har bland annat ansvarat för utveckling av en ny CRM-plattform. David är civilingenjör i informationsteknologi från Linköpings universitet.

David Buö, lösningsarkitekt Episerver– Med David spetsar vi ytterligare kompetensen i presales-teamet, där han blir ett viktigt tekniskt stöd för våra säljare och partners och bland annat tillför specialistkunskap inom prediktiv analys. David är dessutom en fantastisk kommunikatör, vilket underlättar dialog och samarbete såväl med kunderna som för oss internt, säger Nils Qvarfordt, försäljningschef för Episerver i Sverige.

Som lösningsarkitekt får David en nyckelroll för att hjälpa kunderna nå sina högt ställda mål med, och förväntningar på, Episervers plattform. Det är en utmaning som lockade:

– Sedan tidigare vet jag att Episerver är ett mjukvaruföretag med en stark ställning på marknaden och lösningar som användarna verkligen gillar. Nu har jag också lärt känna en arbetsplats med stark teamkänsla och en tydlig riktning mot framtiden, säger David Buö.

För ytterligare information, kontakta:
Jenny Westerberg, marknadschef Norden, 070-140 71 40, jenny.westerberg@episerver.com