Conny Marklund återvänder till Episerver som utbildningschef

Stockholm, 19 maj 2016

Episerver har rekryterat Conny Marklund som ny utbildningschef i Sverige.

Han kommer närmast från egen konsultverksamhet och har tidigare arbetat på Episerver som produktspecialist. Conny har även erfarenhet från bland annat Formpipe och Capgemini.

– Jag är glad att vara tillbaka på Episerver och i rollen som utbildningschef. Mina nya uppgifter handlar i grunden om att hjälpa kunderna att dra nytta av hela vår plattform i takt med att den utvecklas och skapar nya möjligheter inom innehåll, digital marknadsföring och e-handel, säger Conny Marklund.

Som expert på CMS och ECM med främst ASP.NET-baserade utvecklingsmiljöer har Conny haft många olika roller, bland annat som utbildare, lösningsarkitekt, utvecklare, pre-sales engineer och teknisk projektledare, vilket kommer till stor nytta i rollen som utbildningschef.

– Det är riktigt roligt att välkomna Conny tillbaka till oss. Han är sedan länge en välkänd och uppskattad profil inom Episerver-världen. Conny besitter en sällsynt kombination av ett djupt tekniskt kunnande och förståelse för verksamheter och affärer – samt inte minst förmågan att dela med sig av allt han kan. Dessa egenskaper gör honom precis rätt för att leda vår svenska utbildningsverksamhet, säger Annika Renestam, Global utbildningschef på Episerver.

För ytterligare information, kontakta:  
Jenny Westerberg, marknadschef Sverige, 070-140 71 40, jenny.westerberg@episerver.com