15 maj - Waterfront Congress Centre, Stockholm

Ascend Stockholm 2018

Stort tack till alla deltagare, talare och sponsorer som gjorde Episerver Ascend Stockholm till en fantistisk dag. Vi var närmare 1000 personer på plats under dagen. Här hittar du presentationer och bilder från dagen.

Vi ses nästa år igen!

Talare

 • Alexander Pärleros

  Alexander Pärleros är grundaren av Framgångspodden. Han blev nominerad till "Årets Supertalang Entreprenör 2017", "Årets Superkommunikatör 2017" samt "Årets podcast 2017". Alexander kommer att berätta om sin personliga resa till framgång och ge sina bästa tips och råd om hur du blir framgångsrik både på ett privat- och affärsmässigt plan.

 • Erik Modig

  Erik Modig är doktor på effektiv marknadskommunikation och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm. Han är författare, aktuell med boken "Bang for the buck" som blev utsedd till Årets Marknadsföringsbok 2017. På scen blandar han senaste forskningen med omvärldsanalys och praktiska tips för att skapa marknadsföring som verkligen skapar resultat. På Ascend kommer Erik att presentera sin modell Påverkanssmatrisen, som är ett verktyg för ledning,marknadss- och säljavdelningar för att kunna länka samman och optimera det dagliga arbetet.

 • Claudia Olsson

  Claudia Olsson är CEO och grundare av Exponential AB, en global konsultverksamhet specialiserad på strategisk rådgivning, analys och professionell utveckling i samband med digital utveckling. Claudia kommer att tala om effekterna av ny teknik på medborgare, samhälle och globala marknader. Claudia är också en av med-grundarna för Decoding X - det ledande verkställande programmet för digital utveckling vid Handelshögskolan i Stockholm samt Swedish for Professionals - det innovativa språkutbildningsföretaget i Sverige.

 • Cecilia Nilsson

  E-handelsansvarig på Toyota Material Handling Europe. Med en lång erfarenhet inom e-handels affärsprocessen har Cecilia lyckats utveckla och genomföra en konsekvent och branchledande e-handelskanalstrategi för den Europeiska marknaden samt upprätta stödjande plattformar, struktur och team. Cecilia har 15 års erfarenhet av att driva e-handel i olika affärsindustrier. Genom att fokusera på kunden och ha förståelse för hela företagskedjan har hon tidigare lyckats öka försäljningen, ge bättre kundupplevelse och förbättrat onlinetjänst till flera kända varumärken.

 • Jarno Vanhatapio

  Grundare & CEO, NA-KD. Pionär inom svenskt mode e-handel. Jarno har även grundat Nelly.com och ZooZoo.com och som tillsammans med NA-KD blivit några av det bästa e-handelscasen i nordisk historia. En av Sveriges främsta entreprenörer och även affärsängel och styrelsemedlem i ett flertal bolag.

 • Tess Ferrandez

  Tess är en utvecklare och evangelist på Microsoft. Hon har en lång bakgrund i .net utveckling och analys/de-bugging och har jobbat på Microsoft sen 1999. Hon började sin karriär i utvecklarsupporten och blev internationellt välkänd genom sin blogg med fokus på de-bugging. Numera jobbar Tess främst med att inspirera andra utvecklare genom att visa vad för coola saker man kan göra på Microsofts plattformar.

 • Jessica Fardin

  VP Worldwide Marketing, Episerver. Jessica Fardin är ansvarig för den globala marknadsföringen på Episerver och är känd för sitt engagemang, energi och utveckling av nya initiativ för att säkerställa att försäljningsmål är uppfyllda och överskridna.

 • James Norwood

  EVP Strategy and Chief Marketing Officer, Episerver. James has a proven record in product strategy, sales and marketing. He is a creative individual with detailed industry knowledge with the ability to craft vision and strategy and drive product delivery and revenue success.

 • Joakim Holmquist

  Sr Director of Digital Marketing, Episerver. Joakim är riktigt vass när det kommer till digital marknadsföring och har stor förståelse för de bakomliggande krafterna för att lyckas med digitala projekt. Han är en uppskattad föredragshållare på våra events och webinarier.

Global Sponsor

Guld

          

Silver

          

Brons+ sponsorer

           
        

Brons

                                

Är du intresserad av att sponsra Ascend 2018? 

Vi erbjuder olika typer av sponsorpaket för att kunna passa alla typer av partners. 

Guld och Silverpaket fullbokat! 

Läs mer om våra sponsorpaket här

Årets Keynote-talare

 • Alexander Pärleros

  Utsedd till Årets Supertalang 2017 av Veckans Affärer, medgrundare av Pensionera & grundare av "Framgångspodden".

 • Claudia Olsson

  CEO & Grundare av Exponential AB.

 • Erik Modig

  Doktor i Effektiv Marknadsföringskommunikation & forskare vid Handelshögskolan i Stockholm.

Vem bör gå på Ascend?

 • Marknadsförare

  Bli motiverad och inspirerad av hur några av dagens ledande varumärken använder Episerver för att skapa konkurrensfördelar. Du kommer att kunna lyssna till flera olika marknadsföringsämnen såsom mobilt, social, SEO och personalisering.

 • Utvecklare

  Var först med att se exklusiva förhandsvisningar av Episervers nyligen lanserade produkter, uppdateringar och API:er. Träffa flera likasinnade utvecklare och diskutera morgondagens utmaningar.

 • Merchandisers

  Lär dig varför engagerande är din enda chans att nå ut genom bruset. Lyssna till hur du kan differentiera ditt varumärke med hjälp av kundfokuserade upplevelser.

Höjdpunkter från Ascend 2017 

Sophie Hackford - Technologies Turbocharging the Future

 

Kundcase Lyko

Rickard Lyko & André Ihlar - Connects all beauty in the world