Om Episerver

Vår mission är att göra det enkelt för våra kunder att skapa effektiva digitala upplevelser för sina kunder - i varje kanal och i varje enhet.

Episerver fyller 25 år

I år firar Episerver 25-årsjubileum. Episerver grundades 1994 och är idag en ledande leverantör av lösningar för digitala upplevelser. Titta på videon för att se hur vi har hjälpt företag att gå från "the Information Age" till "the Experience Age".

CMS, marknadsföring och e-handel

Episerver kopplar samman e-handel och digital marknadsföring för att hjälpa organisationer att skapa unika digitala upplevelser för sina kunder med mätbara affärsresultat.

Episerver Digital Experience Cloud™ kombinerar innehåll, e-handel och multi-kanalmarknadsföring i en plattform för att täcka in hela kundcykeln för företag online – från intelligent optimering och leadsgenerering till konvertering och återkommande affärer – med oöverträffad enkelhet att använda.

Episerver ger digitala ledare möjlighet att omfamna den digitala transformationen och leverera enastående upplevelser för sina kunder.

  • Karriär

    Vi erbjuder en mycket professionell miljö med stimulerande arbete. Epi är ett framgångsrikt företag mycket tack vare sin snabbrörlighet och platta organisationsstruktur .

  • Kontor

    Vi har kontor i USA, Sverige, Danmark, Norge, Finland, Storbritannien, Nederländerna, Sydafrika, Australien, Singapore, Spanien och Förenade Arabemiraten.

  • Ledning

    Våra chefer har decennier av nationell och global erfarenhet inom mjukvaruindustrin, försäljning och marknadsföring samt teknisk utveckling.

Sveriges ledande företag förlitar sig på Episerver Visa flera kunder