Vertiv

Episerver Digital Experience Cloud realiserar global potential

Utmaningen

Kärnverksamheten för Vertiv, tidigare Emerson Network Power, är kommunikationsinfrastruktur som kombinerar hårdvara, mjukvara och analys för att möjliggöra kontinuerlig drift av viktiga applikationer för kunder världen över. Att tillhandahålla lösningar över stora regioner medför en särskild komplexitet som Vertiv har mer än 50 års erfarenhet av att hantera.

Med en kundportfölj som innefattar företag som Alibaba, AT&T, Siemens och China Mobile behövde Vertiv en digital lösning som gjorde det möjligt att marknadsföra produkter på 18 olika språk samtidigt som den kunde leverera personaliserat innehåll baserat på region.

Plattformen behövde vara enkel att använda för Vertivs redaktörer och låta dem personalisera innehåll och produkter. Dessutom behövde lösningen smidigt kunna integreras med företagets befintliga system såsom BrandMaker, Okta och Translations.com.

Lösningen

Tillsammans med Luminos Labs, en Episerver Premium Partner, valde Vertiv Episerver Digital Experience Cloud som sin digitala marknadsföringsplattform.

Lösningen innebär att Vertiv kunnat skapa en global webbplats med stöd för 18 olika språk, personalisera innehåll för olika regioner och dessutom skapa en Partner Portal för sina återförsäljare och distributörer med stöd för partner-rabatter och som har en personaliserad dashboard.

Skalbarheten i Episerver Digital Experience Cloud har gjort det möjligt för Vertivs produktägare att hantera komplex produktinformation för olika regioner. Tack vare arbetsflöden för personalisering skapar nu de interna marknadsteamen relevant innehåll för specifika regioner.

Luminos Labs fortsätter som Vertivs partner för att stödja och underhålla den växande Episerverinstansen, som nu servar mellan 4 och 5 miljoner besökare årligen.

Detta projekt genomfördes av Luminos Labs.

 

”Vertiv-teamet var nervösa över omprofileringen och uppdateringen av det nyligen avknoppade företaget, men Luminos Labs övertygade oss om att deras kompetens kombinerad med Episerver Digital Experience Cloud skulle uppfylla och överträffa våra behov.”

Gary Anderson, VP of Global Marketing, Vertiv Co 

 

Ladda ner hela kundcaset

Vill du veta vad Episervers lösning skulle kunna innebära för er?

Våra experter förklarar gärna och hjälper till att finna rätt lösning för er i tre enkla steg:

  1. Boka ett 30-minuters introduktionsmöte över telefon genom att fylla i detta formulär.
  2. Vi ger dig en anpassad demo av lösningen, baserad på din kravställning.
  3. Som tredje steg hjälper vi dig hitta en certifierad Episerver-partner och ni kan sätta igång!

Ta första steget idag!