Thermon

Ledande tillverkare stärkte sitt erbjudande till B2B-kunder med Episerver

Utmaningen

Thermon tillverkar säkra, tillförlitliga och innovativa lösningar för industriell processuppvärmning. Med över 60 års erfarenhet av att tillhandahålla komplett flödessäkring, processuppvärmning, upprätthållande av temperatur, frysskydd och övervakningslösningar hade de ett globalt rykte av att skapa lösningar som uppfyller kundernas brådskande behov.

Trots att Thermon var den ledande aktören på sin marknad var deras digitala plattform egenutvecklad. Det hindrade dem från att förverkliga sin fulla potential eftersom systemet inte erbjöd något riktigt stöd för innehållshantering eller e-handel. I samarbete med Guidance, en Episerver Premium Partner, insåg Thermon vikten av att ha ett robust CMS som också kunde stödja framtida e-handel riktad mot B2B-marknaden.

Lösningen

Efter att ha genomfört en omfattande behovsanalys kom Thermon fram till att de sökte ett kraftfullt CMS som både erbjöd grundläggande innehållshantering och avancerade funktioner. Ett absolut krav var att CMS-lösningen kunde skalas upp i linje med Thermons ambitiösa tillväxtplaner.

Med stöd för att enkelt publicera engagerande innehåll, hög användarvänlighet och möjlighet att addera både e-handel och AI-baserad personalisering motsvarade Episerver CMS Thermons krav.

Projektet genomfördes av Guidance – en Episerver Premium Partner

 

”Vi ville transformera vår digitala närvaro och visa upp Thermon som den innovativa, progressiva och effektiva tillverkare av branschledande lösningar inom processuppvärmning vi är. Vi samarbetade framgångsrikt med Guidance och Episerver för att förverkliga vår vision.”

Lance Bielke – Manager, Marketing Communications, Thermon

 

Ladda ner hela kundcaset

Vill du veta vad Episervers lösning skulle kunna innebära för er?

Våra experter förklarar gärna och hjälper till att finna rätt lösning för er i tre enkla steg:

  1. Boka ett 30-minuters introduktionsmöte över telefon genom att fylla i detta formulär.
  2. Vi ger dig en anpassad demo av lösningen, baserad på din kravställning.
  3. Som tredje steg hjälper vi dig hitta en certifierad Episerver-partner och ni kan sätta igång!

Ta första steget idag!