Förbättrad webbnärvaro med Episerver CMS

Med Episerver CMS och betydande förändringar i gränssnittsteknik har NCCs sajt förvandlats till en modern webbplats som håller ihop varumärket och som erbjuder utökade accessmöjligheter såväl som sökmotoranpassning.

Den nya webbplatser är till för marknaderna i Danmark, Norge och Sverige. Systemdesign och systemutveckling, såväl gränssnittsprogrammering, Episerverutveckling och Flash, har gjorts av konsulter från Episerver partnern Isotop.

Lösningen är dessutom integrerad med två olika säljstödssystem för bostäder i Sverige och Danmark. Sökmotorn i den nya webbplatsen kommer från danska Mondosoft och i den danska sajten finns även 3D-visualiseringar av objekt som levererats av Eyecadcher.

NCC har arbetat med Episerver som koncerngemensam webbplatform sedan 2001 och de nyligen lanserade webbplatserna är NCC:s tredje generations webbnärvaro baserad på Episerverplattform.

Förbättra NCCs webbnärvaro

Att förändra NCCs webbnärvaro har varit ett omfattande arbete berättar Stefan Jansson, Projektledare från Episerver partnern Isotop AB.

"Projektgruppen har varit en blandning av interna och externa resurser och projektplaneringen påbörjades under våren", berättar Stefan. "Genom att kombinera design- och kommunikationskompetens från specialistbyrån Supernative med landsansvariga projektledare och lokala team har utseende och innehåll genomgått dramatiska förbättringar", fortsätter Stefan.

Besök webbsidan

www.ncc.se

Implementerad av:

Silver partner

Partnerkontakt
jonas andersson
jonas.andersson@isotop.se

Partnerkontakt
jonas andersson
jonas.andersson@isotop.se