Få en demo av Episerver

Oavsett om Episerver är nytt för dig eller om du är en befintlig kund så visar vi gärna hur enkelt du arbetar med webbpublicering, digital marknadsföring och e-handel i vår plattform.

 • Du får kostnadsfritt en demo av precis det du vill se i Episerver
 • Du förbinder dig inte till något
 • Du får möjlighet att ställa och få svar på dina frågor om Episerver

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt - eller ring oss direkt på 08-555 827 00!

Varumärken som väljer Episerver

 • Molnbaserad sajt ger snabba kampanjer

  Absolut har minskat antalet servrar från 25 till 0 och därigenom reducerat kostnader och tidskrävande arbete. Tack vare Episerver Digital Experience Cloud – som samlar digitalt innehåll, handel och marknadsföring i Microsoft Azure-molnet – kan man nu snabbt lansera kampanjer och skapa bättre webbupplevelser för sina kunder.

 • Effektivare utskick och 70% ökad försäljning

  Coop ökade sin försäljning med 70% med hjälp av Episerver Campaign – som möjliggör personaliserad e-post, meddelanden och triggade budskap med hjälp av AI. Dessutom blev produktionen av deras utskick effektivare och möjligheten att testa och mäta effekten av utskicken ökade.

 • Äkta omnikanal baserad på mobil shopping

  Kicks nya snabba mobila e-handelssajt baserad på Episerver Commerce – e-handelslösning för hantering av hela kundresan – delar affärslogik med fysiska butiker och erbjuder kosmetikkunder samma inspiration, erbjudande och sortiment oavsett kanal på ett skalbart och driftsäkert sätt.