Boka en demo av Episerver Commerce

Därför älskar e-handlare och marknadsförare Episerver Commerce:

Enhetlig plattform: Episerver Commerce kombinerar digitalt innehåll, e-handel och marknadsföring för att ge dig den bästa totala ägandekostnaden.

Ökade konverteringar: Automatisk personalisering av innehåll, produkter, sidor och e-post för att öka konverteringar med 5-7%.

Engagerande upplevelser: Hantera allt i en vy, inklusive produkter, innehåll, layout, kampanjer och A/B-test.

Vi visar dig gärna mer av varför Episerver Commerce är så uppskattad och hur den passar för er verksamhet. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Eller ring oss på 08-555 82700.

Varumärken som väljer Episerver

  • Äkta omnikanal baserad på mobil shopping

    Snabb mobil e-handelssajt delar affärslogik med fysiska butiker och erbjuder kosmetikkunder samma inspiration, erbjudande och sortiment oavsett kanal på ett skalbart och driftsäkert sätt.

  • Modern e-handel för B2B

    Kraftfull produktsöksfunktion kombinerad med inspirerande innehåll och användarvänlighet oavsett enhet skapar köplust och lojalitet hos Ejendals kunder.

  • Mobil e-handelslösning hjälper Lyko att växa

    Lykos prisbelönta sajt nyttjar användargenererat innehåll för att sälja deras 36 000 produkter online. Den blixtsnabba sajten bidrar till 40% fler sidbesök och 46% av köpen görs via smartphones.