Varför ska du välja Episerver för din CMS- eller digitala handelsplattform? Här är fem anledningar till varför vi tror att Episerver kan vara rätt för ditt företag.

Episerver har solida kärnfunktioner för CMS.

 • Du kan enkelt hantera innehåll och marknadsföringskampanjer i en och samma skärm. Du behöver inte längre förlita dig på IT för att skapa nya upplevelser.
 • Episerver CMS har ett antal funktioner som hjälper dig att automatiskt arbeta smartare. Några exempel på funktioner är automatisk A/B-testning, huvudsidor och innehållsrekommendationer.

Episerver gör det enkelt att kombinera handel och innehåll.

 • Om du letar efter en lösning där du enkelt kan dra och släppa innehåll och produkter på samma sida, då är Episerver det rätta valet för dig.
 • Episerver har också alla funktioner som du väntar dig av en handelsplattform, inklusive produkt- och kataloghantering, betalning och utcheckning.

Episerver har personaliseringsfunktioner som ingen annan har.

 • Vi har investerat en hel del i anpassningsfunktioner som gör att dina upplevelser sticker ut. Börja i liten skala med personas eller använd avancerad AI för att anpassa innehåll eller produkter för varje enskild besökare.
 • Vi förstår kraften i att äga dina egna data om besökarna. Vi har byggt in verktyg för att automatiskt samla in och analysera data så att du snabbt kan optimera upplevelser.

Episervers molntjänst är säker och ger dig flexibilitet, samtidigt som den ser till att din miljö alltid är kompatibel.

 • Vår molntjänst är utformad så att du kan fokusera på din verksamhet medan vi tar hand om resten. Du får övervakning dygnet runt, året om och support och obegränsade webbplatser.
 • Vi anser att du bara ska betala för det som du använder. Det är därför som vår molntjänst gör det möjligt för dig att automatiskt skala upp eller ned efter behov.

Episerver gör utveckling och integration enkelt.

 • Episerver-webbplatserna byggs i ASP.NET MVC, ett ramverk för webbprogram som utvecklats av Microsoft, eller med hjälp av vårt Headless Rest API.
 • Arkitekter och utvecklare kan använda vår omfattande uppsättning API:er för att få stor genomslagskraft med minsta möjliga kod.
 • Episerver kan enkelt integreras med externa system med hjälp av vårt Service API. Detta REST-baserade API hjälper dig att ansluta system snabbare.

Prata med en expert för att få veta mer!

Funktionerna och tilläggen i Episerver kan hjälpa dig att nå snabba resultat med minsta möjliga ansträngning. Kontakta våra experter för att få information om prissättning och hur du kommer igång.

Bättre resultat med mindre arbete: Vår teknik hjälper dig att automatiskt förbättra varje steg i kundresan.

Avancerade funktioner: Vi använder maskininlärning och datainsikter för att omedelbart förbättra resultat och kundupplevelser.

Färdiga konnektorer: Vi gör integrationen med andra system enkel! Läs mer om du snabbt kan utöka din lösning.

Formulär: Tala med en expert Allmänt

Mycket lättarbetad plattform som fungerar utmärkt för både redaktörer och utvecklare

Daniel O.

Läs hela recensionen på