Snabbtitt

Se vad du kan göra med Episerver Commerce

Se vad du kan åstadkomma med Episerver Commerce i detta korta webinar på 35 minuter. Vi visar de viktigaste funktionerna i vår e-handelsplattform, guidar dig igenom en e-handelsdemo och visar varför vår lösning har branschens högsta ROI.

Episerer Commerce är det perfekta valet för företag som sömlöst vill kombinera innehåll och e-handel i alla kanaler. Vi hjälper dig att snabbt leverera köpupplevelser som engagerar, inspirerar och får dina besökare att konvertera. I webinaret visar vi hur!

Inte nog med att Episerver Commerce är lätt att använda, det är också otroligt effektivt. Enligt Forresters Total Economic Impact studie av Episerver betalar vår plattform sig själv på bara sex månader och reducerar tiden det tar att uppdatera produkter och innehåll med 50 procent. Dessutom har plattformen en ROI på 443 procent på tre år!

Och du får mycket för pengarna! Lösningen inkluderar vårt marknadsledande CMS en komplett e-handelsplattform och artificiell intelligens som personaliserar varje kundresa. Se hur Episerver Commerce kan få ditt varumärke att sticka ut – anmäl dig till webinaret nu!

Talare

Justin Anovick

Vice President of Worldwide Product Management

Episerver

David Knipe

Director of Solution Architecture

Episerver