Så skapar du en beroendeframkallande upplevelse

Tillsammans med Nir Eyal förklarar vi hur du skapar en online-upplevelse som dina besökare vill komma tillbaka till om och om igen. Hur ”fångar” du dina besökare och varför gör vissa företag detta så framgångsrikt?

Nir Eyal har en bakgrund som skribent och konsult. Han undervisar om korsningen mellan psykologi, teknik och affärsverksamhet. Han har grundat två teknikföretag, undervisat på Stanford Graduate School of Business och är författare av den bästsäljande boken ”Hooked: How to Build Habit-Forming Products”

I det här webinaret kommer Nir att utforska vad som gör viss teknologi så beroendeframkallande och hur vi kan använda denna kunskap och skapa bättre upplevelser.

”När det handlar om många av de produkter och tjänster som vi använder, finns det ingen regel som säger att den bästa produkten vinner,” säger Nir. ” Faktum är att det är produkten som kan forma sinnet och skapa ett beroende, som fångar marknaden.”

Dessutom kommer Joey Moore, Director Product Marketing och Rob Stoves, Solution Architect, från Episerver, att visa dig hur våra lösningar för innehållshantering och marknadsföring kan göra några av Nirs idéer till verklighet. Det inkluderar:

  • Individualiserat innehåll som drivs av artificiell intelligens (AI)
  • Fånga upp och analysera data för att få insikt om kunder
  • Social funktionalitet för att öka engagemang och bygga förtroendet

Talare


Nir Eyal
Best-selling Author
in Behavioral Design
NirAndFar.com


Joey Moore
Director, Product Marketing
Episerver

 

 

Se on-demand webinar