On-demand webinar

Knäck koden för användarbeteende – en fyrstegsmodell med Nir Eyal

Varför gör dina besökare som de gör, och hur kan du få dem att göra som du vill? I vårt webinar med Nir Eyal går vi igenom i logiken bakom användarbeteende och presenterar de fyra nyckelkoncepten som gör kundresan lättare att förstå och kontrollera.

Nir Eyal är författaren till succéboken Hooked: How to Build Habit-Forming Products, som avmystiferar besökarnas komplexa beteenden och förklarar vad som gör vissa produkter och tjänster så vanebildande.

I detta webinar presenterar Nir sin modell för att driva kundengagemang, och han diskuterar de fyra stegen för att skapa starka användarvanor.

Chris Purcell, Product Marketing Manager hos Episerver, visar hur du kan tillämpa Nirs ideer i din verksamhet i en 15-minuters demonstration av Episervers plattform. Se hur du kan:

  • Engagera dina besökare genom att servera relevant innehåll baserat på deras tidigare beteende
  • Få dina besökare att enkelt fullfölja vad de kom till din sajt för att göra genom att skapa en lättanvänd sajt med Episerver CMS
  • Påverka dina besökare med hjälp av Call To Actions och erbjudanden i rätt steg av besökarresan

Om Nir Eyal
Nir skriver om, konsultar och undervisar i gränslandet mellan psykologi, teknik och affärer. Han har grundat två teknikföretag, har undervisat vid Stanford Graduate School of Business och är författare till succéboken Hooked: How to Build Habit-Forming Products.