On-demand webinar

De 3 hemligheterna bakom framgångsrik B2B e-handel - med Justin King

Lyssna på Justin King, B2B e-handelsexpert och VD för B2X Partners, i vårt webinar där vi avslöjar de tre sakerna som B2B företag behöver för att lyckas med sin e-handelssatsning.

”E-handel för B2B är annorlunda än för B2C, så vi behöver vår egen standard.”, säger Justin. ”Företag inom B2B har mer komplexa produkter, kunder och orderprocesser. Men om tillverkare och distributörer kan balansera denna komplexitet med unika och engagerande kundupplevelser kan de skapa otroliga möjligheter.”

I det här webinaret avslöjar Justin hur man utvecklar e-handelsstrategi för B2B, väljer rätt teknik och skapar kundcentrerade erfarenheter. Han visar hur företag inom B2B har övervunnit komplexiteten och nått imponerande resultat med allt från intäkter, till kundlojalitet och hur kunder (och anställda!) anammat satsningen på e-handel.

Du kommer också att få se hur Episerver Digital Experience Cloud kan hjälpa dig att förverkliga Justins idéer.

Ed Kennedy, Senior Director of Commerce, kommer att demonstrera Episervers plattform för e-handel, innehållshantering och digital marknadsföring. Han kommer att visa hur du kan använda Episervers verktyg för att personalisera köpupplevelser för B2B-kunder och öka genomsnittligt ordervärde. Se hur du kan:

  • Erbjuda B2B-kunder smartare sökresultat på webbplatsen
  • Driva försäljning med riktade kampanjer
  • Personalisera innehåll och produktrekommendationer
  • Stärka din säljkår med hjälp av e-handelslösningen

Om Justin King

Som en av USAs ledande B2B e-handelsexperter hjälper Justin King tillverkare och distributörer att utveckla e-handelsstrategier. När han var chefsevangelist för B2B e-handel på Oracle ökade hans strategi B2B e-handelsintäkterna från 3% till 50% på tre år. Han driver nu konsultbyrån B2X Partners och är också grundare av eCommerceandB2B.com.

 

Dela!