The Forrester Total Economic Impact™ Study of Episerver Digital Experience Cloud

443% ROI på 3 år

Vid investeringar finns alltid frågan ”Vad kommer jag att få för mina pengar?” närvarande. Forresters Total Economic Impact ramverk hjälper beslutsfattare att utvärdera IT-investeringar utifrån de viktigaste komponenterna: fördelar, kostnader, flexibilitet och risker. Det är dessa komponenter som belyses i TEI-studien som Forrester Consulting genomfört på uppdrag av Episerver.

Använd våra interaktiva verktyg för att ta reda på vad din ROI skulle kunna bli med Episerver Digital Experience Cloud.

FÖRDEL #1

Tiden det tar att hantera innehåll och produkter reduceras med 50%

Med Episerver kan företag agera snabbt på en föränderlig marknad. Den största vinsten för många av företagen som intervjuats är att bara behöva bygga en enda gång och sedan kunna publicera liknande innehåll över flera sajter. Det betyder att utvecklingsresurser istället kan fokuseras på funktionalitet och olika sätt att förbättra kundupplevelsen.

Hur mycket skulle du kunna spara med Episerver?

Hur många redaktörer/utvecklare jobbar med din webbplats?

20

$0 i årliga besparingar* och tiden det tar att uppdatera innehåll och hantera produkter reduceras med 50%.

*beräkning baserad på genomsnittlig lön för en utvecklare/redaktör och ett antagande om att 30% av ditt webbteam är utvecklare och 70% är marknadsföringspersonal.

Se vad du skulle kunna spendera den extra budgeten på.

Vad våra kunder säger...

"I vår organisation har vi flera varumärken. I takt med att vi utvecklar vart och ett av dessa fortsätter vi att använda en och samma Episerver-instans och kan dela allt data, vilket sparar mycket tid."

Vill du lära dig mer om hur Episerver kan hjälpa ditt företag? Ladda ner vårt paket med den viktigaste informationen för dig som utvärderar Episerver (TEI-rapporten ingår givetvis).

Total ROI: $0

FÖRDEL #2

Molntjänst är mer kostnadseffektivt än on-premises 

Genom att flytta till Episervers molntjänst för CMS och e-handel, som körs på Microsoft Azure, kan företag undvika de infrastruktur- och underhållskostnader som brukar förknippas med on-premises.

Dessutom innebär molntjänsten att webbplatsens innehåll kan levereras till större geografiska regioner med bibehållen hastighet samtidigt som trafiktoppar inte påverkar tillgänglighet och prestanda.

Ladda ner studien

FÖRDEL #3

AI-baserad personalisering och kampanjer ökar intäkter

Tack vare den AI-baserade personaliseringen som ingår i Digital Experience Cloud kan företag leverera högst relevanta budskap och innehåll till enskilda kunder. Detta kan öka konverteringsgraden med 3% och genomsnittligt ordervärde med 5,5%.

Hur mycket skulle du kunna öka era intäkter?

Hur många transaktioner har ditt företag årligen?

40000

Vad är ert genomsnittliga ordervärde?

$5

$0 i ökade intäkter genom att använda Episervers AI-baserade personalisering.

Se vad du skulle kunna spendera den extra budgeten på.

Vad våra kunder säger...

"Vi har sett en betydande intäktsökning efter att ha implementerat den AI-baserade personaliseringslösningen. Vårt genomsnittliga ordervärde har ökat med 25% med hjälp Episervers personaliseringsmotor."

Vill du lära dig mer om hur Episerver kan hjälpa ditt företag? Ladda ner vårt paket med den viktigaste informationen för dig som utvärderar Episerver (TEI-rapporten ingår givetvis).

Total ROI: $0

FÖRDEL #4

Kundnöjdheten ökar med mer personaliserade upplevelser 

Episerver Digital Experience Cloud ger dig möjliget att skapa mer engagerande innehåll som bidrar till att skapa en djupare kontakt med kunden.

Flera av företagen som intervjuats vittnar om att kundnöjdhetsresultat och NPS-värde har förbättrats efter att de flyttat sina webbplatser till Episerver Digital Experience Cloud.

Det ni sparar varje månad på att använda Episerver Digital Experience Cloud skulle ni kunna investera i att skapa betydligt bättre kundupplevelser såsom: 

ux-icon Created with Sketch. Förbättra användarupplevelsen med uppdaterad design och användarvänlighet.

personslization-icon Created with Sketch. Förbättra kundupplevelsen med hjälp av AI-baserad personalisering.

search-icon Created with Sketch. SEO – Förbättra kännedomen om ditt varumärke och öka försäljningen genom att sökordsoptimera hela din webbplats.

social-media-icon Created with Sketch. Social media – Investera tid i att bygga ett community runt ditt varumärke för att öka kännedomen om dina produkter och tjänster.

headcount-icon Created with Sketch. Öka personalstyrkan inom marknadsföring och försäljning.

Bästa informationspaketet för dig som utvärderar Episerver

Vi har samlat det material vi tror är mest värdefullt för att hjälpa dig att enkelt bedöma om Episervers plattform för CMS, e-handel och digital marknadsföring är rätt för dig

Vad innehåller paketet?

Studien The Forrester Total Economic Impact™ of Episerver 
Hela TEI-studien från Forrester Consulting som ger dig en mer detaljerad beskrivning av deras ROI-analys.

4 steps to simplify the digital experience
En guide som går igenom de grundläggande stegen i den digitala kundupplevelsen och ger praktiska råd om hur du kan förbättra effektiviteten i din digitala marknadsföring med Episerver.

A guide to mastering ecommerce optimization
Denna guide undersöker hela kundresan för att visa hur varje steg på vägen kan optimeras för bättre resultat med hjälp av Episervers många inbyggda funktioner.