Epi Code Bash

Varmt välkomna till Epi Code Bash. En kväll för våra partners där du kan träffa oss från Episerver, äta god mat och dryck från kvällens food-truck och vår bar, nätverka med kollegor i branschen och ha en trevlig kväll.

Var

Skyddsrummet
Söder Mälarstrand 25
Stockholm

Under kvällen har du möjlighet att följa en lagtävling i kodning och rösta fram vinnarna! Du behöver inte vara Episerverutvecklare för att komma utan alla våra partners är välkomna oavsett titel.

Det serveras pulled-pork burgare och vegetariska alternativ från Freds Foodtruck, öl/vin/alkoholfritt finns i baren. Du kan se fram emot en riktigt kul kväll!

Regler för Code Bash - tävlingen är fullbokad, men kom gärna och mingla med oss!

  • Varje lag kan bestå av 1-4 personer. Alla lagmedlemmar måste anmäla sig individuellt och ange lagnamn vid anmälan.
  • Vid tävlingsstart får de tävlande lagen en tävlingsdator med ett utvecklingsprojekt i Episerver. Det går ut på att lösa uppgiften på ett så klurigt, intressant och visuellt tilltalande sätt som möjligt. Lagmedlemmarna kan ta med egna utvecklingsdatorer och kommer att få en kopia på utvecklingsprojektet.
  • Tävlingstiden är 60 minuter.
  • När tävlingstiden är slut presenterar lagen sina resultat för publiken, som röstar på sin favorit för att avgöra vinnaren.

Kvällen är kostnadsfri.

Anmäl dig här