Stockholm: Inspirationsfrukost – Digital transformation

Making Waves bjuder in till ett kostnadsfritt frukostseminarium den 27 maj med temat Digital Transformation.

Var

Clarion Hotel Sign
Östra Järnvägsgatan 35
Stockholm
Sweden

Stora etablerade verksamheter utmanas allt mer av nya digitala spelare. Är det möjligt att besvara konkurrensen innan det är för sent? Making Waves har "digitaliserat" några av Skandinaviens stora verksamheter. Nu får du chansen att komma och lyssna på hur vi drev igenom processen med tre av dem.

08.15  Välkomna / Om Making Waves

08.25  Från 1 avgång per år, till 10 per timme:

- hur Norges största transportaktör jobbar i agila projekt

Making Waves är NSBs – Norges svar på SJ – strategiska samarbetspartner för utveckling av digitala lösningar för resenärer och anställda. Genom agila arbetsmetoder och effektiva team levererar NSB innovativa och marknadsanpassade digitala lösningar betydligt snabbare än tidigare. Vi presenterar 7 case som kombinerar användarcentrerad utveckling, design och teknik, samt den senaste iWatch appen.

  • Kristin Kjøge Jansson – Head of Digital NSB
  • Geir Arne Brevik – UX Lead Making Waves

08.45  Kort paus

09.00  Nordic Choice Hotels: Vem äger bokningsprocessen?

När du bokar en resa har tredjepartsaktörer som Hotels.com, Expedia.com och Tripadvisor ofta en central roll. Oväntat valde Nordic Choice Hotels att bryta samarbetet med Hotels.com och Expedia för att istället öka satsningarna på sina egna digitala kanaler. Vi berättar hur det gick till och vägen vidare för Nordic Choice Hotels.

  • Tess Mattison – Digital Sales Application Manager Nordic Choice Hotels
  • Erik Jansson – Director Travel & Experiences Making Waves

09.20  Elgiganten – Prototypning on-site

Hur bestämmer du vilken TV du ska välja i butiken när det finns en uppsjö märken och modeller att välja mellan? Making Waves tog  prototypning och kundinsikt till nästa nivå hos Elkjøp – Norges svar på Elgiganten – och satte upp ett “innovationskontor” mitt i butiken och prototypade on-site.

  • Geir Arne Brevik – UX Lead Making Waves

09.40  Summering

10.00  Slut