Bästa webb B2C

Coop, Ledarna, SATS och Svenska Fotbollsförbundet är finalister i kategorin "Bästa webb B2C".

Röstningen är avslutat. Vinnaren kommer att presenteras på Episerver Award festen den 8 november på Berns Salonger i Stockholm.

Coop, partner Nansen

Coops webbplats är kärnan i deras onlinenärvaro som knyter samman webb, butikssystem, medlemskiosker och appar med affärssystem, kundvårdssystem och Coops alla affärsprocesser. Förutom att vara en mötesplats för mat, recept och inspiration, lyckas Coop.se på ett bra sätt förmedla förmånerna med medlemskap och lojalitetsprogram.

 

 

Ledarna, partner QD

Ledarna.se hjälper sina medlemmar att bli framgångsrika chefer. Webbplatsen kombinerar en modern design med hög tillgänglighet och en effektiv informationsstruktur. Detta gör att man enkelt hittar det man söker. Med communityfunktioner kan Ledarna dessutom publicera förslag och utvecklingsidéer och låta medlemmar kommentera och diskutera dessa publikt.

 

 

SATS, partner Xlent

SATS.se hjälper sina medlemmar att göra träningen roligare och finnas nära till hands. Som medlem kan du leta upp närmsta träningsanläggning, boka pass och följa din träning på webben såväl som i mobilen. Du har även tillgång till personlig statistik, rating och interaktion som knyter ihop den fysiska träningen med det digitala livet.

 

 

 

 Svenska fotbollsförbundet, partner NetRelations

Nya svenskfotboll.se är flaggskeppet bland Svenska Fotbollförbundets närmare 30 webbplatser. Den riktar sig främst till svensk fotbolls alla supportrar. Här kan man i realtid följa matcher, se statistik och få nyheter som ger idrottsupplevelsen en ny dimension.