Bästa webb offentlig sektor

Barnombudsmannen, Kulturhuset, Riksdagen och 1177 är finalister i kategorin "Bästa webb offentlig sektor".

Röstningen är avslutat. Vinnaren kommer att presenteras på Episerver Award festen den 8 november på Berns Salonger i Stockholm.

Barnombudsmannen, partner Bazooka

Barnombudsmannen.se är en modern och målgruppsanpassad webbplats med tydlig struktur och hög tillgänglighet. Syftet är att underlätta arbetet på myndigheten samt möjliggöra för andra aktörer att sprida fakta, kunskaper och erfarenheter om barns rättigheter.

 

 

Kulturhuset, partner Creuna

Kulturhuset har närmare tre tusen evenemang om året och är det tredje mest populära besöksmålet i Sverige. Webbplatsen visar vad kulturhuset har på gång och allt innehåll presenteras i stor utsträckning tillsammans med högkvalitativa bilder och filmer som Kulturhuset själva producerar.

 

 

Riksdagen, partner Knowit

Riksdagen.se är en webbplats för alla där ambitionen är att göra riksdagens arbete tydligare och öka förståelsen för beslutsprocessen. Webben är integrerad mot Riksdagsförvaltningens omfattande system för mediehantering, vilket möjliggör direktsändningar eller att se en video i efterhand.

 

 

 

 1177, partner Valtech

1177.se skapar trygghet genom att ge råd om vård dygnet runt. På webbplatsen finns tydlig information om olika sjukdomar, samt information om hur hälso- och sjuk, och tandvården fungerar. Som besökare får du anpassad regional information beroende på varifrån du surfar, du kan hitta och jämföra vårdmottagningar i hela Sverige.