Bästa e-handel

Electrolux Home, Duni, SF Anytime och Würth är finalisterna i e-handelskategorin.

Röstningen är avslutat. Vinnaren kommer att presenteras på Episerver Award festen den 8 november på Berns Salonger i Stockholm.

Electrolux Home, partner Nansen

För första gången tillgängliggörs Electrolux Homes omfattande sortiment online för kunder över hela landet.  Det är enkelt att hitta produkter i rätt prisklass med hjälp av den avancerade dra-och-släpp produktfiltreringen.  Alla 60 butiker har fått en egen inlänkad Facebooksida och det finns kopplingar mot Prisjakt som visar kundcitat och besökshistorik

 

 

Duni, partner Capgemini

Duni.se stärker varumärket genom att tillföra direktförsäljning mot både privatkunder och småföretag via en och samma plattform. Lösningen är starkt användarcentrerad och innehåller smarta funktioner för att hitta och köpa produkter. Genom kraftfull kupong- och kampanjhantering skapas kundlojalitet.

 

 

SF Anytime, partner NeonStingray

SF Anytime.se inspirerar filmintresserade besökare och har nordens bredaste utbud av video-on-demand. Trailers, recensioner och kommentarer gör att man som besökare snabbt kan bilda sig en uppfattning om en viss film. Betalningsflödet är enkelt oavsett om man väljer att betala med kort, värdecheck eller via mobil betalning.

 

 

 

 Würth, partner Ninetech

Würths nya webbplats förmedlar ett stort utbud av produkter med hög leveranssäkerhet. Den stora produktkatalogen blir lättåtkomlig genom en träffsäker sökmotor. Dessutom används ”behavioral merchandising för att samla in beteeendedata och successivt personalisera innehållet för varje besökare.