Från strategisk idé till praktisk e-handel i flera kanaler

Agenda

08:30-09:00

Registrering

Frukost serveras

09:00-09:05

Välkommen

Gustaf Snöbohm hälsar välkommen och går igenom dagens program och praktisk information.

Gustaf SnöbohmFörsäljningsansvarig Sverige, Episerver

09:05-09:30

Trender inom e-handel

Pierre du Rietz berättar om trender och vart e-handeln är på väg baserat på Web Service Awards senaste e-handelsundersökning.

Pierre du Rietz, VD Web Service Award

09:30-09:50

E-handelserfarenheter - SF Anytime

SF Anytime är en av Nordens största Video on demand leverantörer. Deras kunder kan välja att se filmerna på TV via flera TV-operatörer, på webben, på TV via SmartTV eller på tablets. Fabian Bonnier berättar om bakgrunden till nylanserade SF Anytime, vilka val man gjort, vilka resultat man skönjer av den nya sajten och vilka de viktigaste lärdomarna av projektet blev.

Fabian Bonnier, Affärsutvecklare och Projektledare, SF Anytime

09:50-10:15

En introduktion till Episerver Commerce

Vi berättar och visar hur Episerver Commerce kan hjälpa dig att engagera dina besökare, hantera transaktionsprocesser och mäta aktiviteter för att uppnå en effektivare e-handelsplats.

Påverka innehållet
Sessionen kommer särskilt att belysa antingen Social Shopping, Mobile Shopping eller Personalisering, beroende på hur deltagarna röstar när de anmäler sig till seminariet.

Ossian Berggren, E-commerce Specialist, Episerver

10:15-10.35

Fikapaus

Kaffe/te och bakverk serveras

10:35-10:55

E-handelserfarenheter - Pelly Butiksinredningar

För att skapa framtidens butiker handlar det om att bryta mönster, se saker ur andra synvinklar och hitta nya vägar. Första steget är att våga. Pelly Butiksinredningar är en helhetsleverantör av butiksinredningar och för att möta kundernas krav har man utvecklat en e-handelstjänst för B2B. Förutom ett kundunikt sortiment kan kunden lägga och följa beställningar med personlig onlineservice, från orderläggning till leverans, dygnet runt.

Ulf Månsson, Marknadschef och Janna Ygreus, IT chef, Pelly Butiksinredningar samt Anna-Maria Ölander, Projektledare, Stendahls

10:55-11:15

E-handelserfarenheter - Duni

Duni säljer dukningsprodukter på över 40 marknader och man är branschledande i Central och Nordeuropa. Nyligen lanserade Duni sin nya sajt med e-handel i Sverige som vänder sig både till konsumenter och till företag. Magnus Fransson berättar om utmaningarna och lärdomarna med att bygga en ny försäljningskanal som skall integreras med befintliga system, processer, organisation och säljkanaler.

Magnus Fransson, Affärsutvecklare och Projektledare, Duni

11:15-11:55

Strategiska val och praktiska tips inför e-handelssatsning

Arne Andersson ger dig råd om hur du bör tänka inför en e-handelssatsning, han guidar oss genom några av de strategiska valen och ger även praktiska tips.

Arne Andersson, E-handelsexpert, Posten

11:55-12:00

Avslutning

Gustaf Snöbohm, Försäljningsansvarig Sverige, Episerver

 

 Anmäl dig här