Webinar:

Så levererar du löjligt bra innehåll - med Ann Handley

Lyssna på banbrytande digitala marknadsföraren - Ann Handley - i vårt  webinar om hur du skapar högkvalitativt innehåll med stöd av artificiell intelligens. Ann presenterar de tre byggstenarna allt innehåll av hög kvalitet vilar på och vi visar hur du levererar innehållet till rätt person vid rätt tidpunkt.

Som världens första Chief Content Officer på MarketingProfs hjälper Ann Handley företag att åstadkomma tydliga resultat med sin marknadsföring. Hon är författare till två Wall Street Journal-bästsäljande böcker, och IBM har utsett henne som en av bara sju personer i världen som just nu formar den moderna marknadsföringen.

“Alla har innehåll idag, så den viktigaste frågan är hur ditt ska kunna sticka ut från mängden,” säger Ann. “Nu kan marknadsförare bilda ett nytt slags partnerskap med maskininlärning. De kan använda data för att förstå vilket innehåll deras målgrupp behöver, vilket innebär att de kan fokusera på att skapa innehåll som verkligen tillför värde. Och sen kan AI sköta jobbet med att leverera innehållet vid rätt tillfälle.”

I detta webbinar beskriver Ann de tre huvudsakliga komponenterna som alltid ingår i innehåll av hög kvalitet och visar exempel på företag som använder data för att producera effektivare innehåll.

Du kommer också att få se hur Episervers lösning för individualiserat innehåll kan hjälpa dig att förverkliga Anns idéer.

Joey Moore, Head of Product Marketing, kommer att presentera Episervers lösningar för innehållshantering och digital marknadsföring som drivs av artificiell intelligens. Dessutom kommer han att visa dig hur i en live-demo. Du får bland annat se hur du enkelt kan:

  • Automatiskt samla in och analysera besökardata
  • Individualisera innehåll för ökat engagemang
  • Rekommendera innehåll baserat på beteende i realtid

Talare

 

Ann Handley
Chief Content Officer
MarketingProfs
annhandley.com


Joey Moore
Head of Product Marketing
Episerver 

 

Här finner du inspelningen av webinaret om ett par dagar.

 

Om du anmält dig till webinaret skickar vi inspelningen till dig via email.

 

Webinaret sändes:
28 juni, kl 16:00