Talare på Episerver Kunddag Stockholm 26 april

Jenny Theolin, Creative director, designer och utbildare, Hyper Island. 

Hon driver både Studio Theolin som specialiserar på brand, kommunikation och exhibition design samt undervisar, föreläser och samarbetar med internationella skolor och universitet. 
För närvarande är hon programansvarig för MA Digital Management programmet på Hyper Island i Stockholm, och dessutom kursansvarig på Berghs School of Communication. 

Patrik Lundholm, Ansvarig webb inom affärsområdet Strategi & Transformation, Moderna Försäkringar.

Patrik arbetar på Moderna Försäkringar, en filial till Tryg som är en av Nordens största försäkringskoncerner där han arbetat 7 år i olika positioner. Innan Moderna arbetade Patrik på företaget Lendo.se där han var med ifrån lanseringen och innan dess Insplanet.

Jessica Stringer Bodin, tf. enhetschef för enheten press, redaktion och utveckling, Kommunikationsavdelningen, Riksdagsförvaltningen.

Jessica har de senaste 18 åren arbetat som projektledare och chef för digitala lösningar för extern och intern kommunikation för både myndigheter och den privata sektorn. Hon har tagit fram flera prisbelönta webbplatser och appar, bland annat för IKEA Sverige, för Utrikesdepartementet och Sida, och nu senast för Sveriges riksdag.

Thommy Bindefeld, Marketing and Creative Director på Svenskt Tenn.

Thommy är i grunden utbildad formgivare och har varit verksam som formgivare, designchef, creative director och marknadschef inom retail under närmare 30 år.

Har sedan 2008 den kombinerade rollen marknadschef och kreativt ansvarig på Svenskt Tenn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Henrik Tingwall, Chef Digitalt och Kundlojalitet, Apoteket AB. 

Henrik har över 20 års erfarenhet av e-handel och kundinsiktsdriven digital innovation. Idag är han chef för Digitalt och Kundlojalitet på Apoteket med ansvar för Apotekets e-handel och kundklubb. Dessförinnan 15 år som managementkonsult där han bland annat jobbade med kunder som SEB, SBAB, ICA, IncClub, Systembolaget, Fritidsresor och SJ. Apoteket blev 2015 utsedda till ”Årets e-handel/omni företag” på Retail Awards. Nu i mars 2017 fick de utmärkelsen ”Guldmobilen” på Mobilgalan för vår app Mina Recept. Apoteket är nu också nominerade som ”Årets lojalitetsprogram” till Retail Awards 2017.

Maria Ardstål, Group Digital Officer på Nordic Cinema Group.

Maria Ardstål är ansvarig för och driver den gemensamma digitala strategin för alla bolag inom koncernen Nordic Cinema Group som innefattas av SF Bio i Sverige, SF Kino i Norge, Finnkino i Finland och Forum Cinemas i Estland, Lettland och Litauen. 
Maria har tidigare arbetat som konsult i många år och hjälpt flertalet kunder i sin digitala transformation men kommer senast från TV4 där hon var med och byggde upp deras produktavdelning med Produktägare, UX-designers, Art Directors och Digital Analys.

 

 

 

 

 

 

Benjamin Glaser, Grundare och VD på Rebel & Bird. 

Benjamin Glaser är grundare och VD på den digitala byrån Rebel & Bird som är specialiserade på att skapa och optimera kundupplevelser för att öka sina uppdragsgivares lönsamhet. Rebel & Bird gör datadriven tjänsteutveckling och smart marknadsföring åt bolag som King, Spotify, PwC, Förenade Liv och NCG. Benjamin har en bakgrund inom digital affärsutveckling och UX. Han rör sig gärna mellan små digitala startups och större svenska bolag med en mer traditionell organisation.