Talare på Episerver Kunddag Göteborg 10 maj

Jenny Theolin, Creative director, designer och utbildare, Hyper Island. 

Hon driver både Studio Theolin som specialiserar på brand, kommunikation och exhibition design samt undervisar, föreläser och samarbetar med internationella skolor och universitet. 
För närvarande är hon programansvarig för MA Digital Management programmet på Hyper Island i Stockholm, och dessutom kursansvarig på Berghs School of Communication. 

Niina Jurvelin, webbstrateg Konsument- och medborgarservice Göteborgs Stad. 
Niina samordnar och utvecklar Göteborgs Stads digitala kommunikation med fokus på service till boende, besökare och näringsliv. I portfolion ligger projektledning av externa kanaler för staden, såsom stadsutveckling.goteborg.se samt kalendarium.goteborg.se. 

Mikael Cederbom, Art Director på HiQ Göteborg, 7 års erfarenhet i branschen.

Mikael jobbade fram den UX och grafisk design som sattes för webbplatsen Stadsutveckling Göteborg. Där stort fokus lagts på användbarhet, tillgänglighet, och att skapa en inspirerande känsla på sajten.

Kenny Stolpe, Webbstrateg & webbsamordnare, VGR. 

Började som journalist, men konverterade till internetvärlden runt millenieskiftet. Har arbetat med webb och episerver sedan 2002. Tidigare bland annat varit reporter på Smålands-Tidningen, Aftonbladet.se och webbansvarig på Landstinget i Värmland samt drivit en webbshop. (Kuriosa: Utbildad dykinstruktör)