Event

Ta tillfället i akt och träffa oss och våra partners! Här hittar du våra kommande event och webinar. Ta gärna också del av inspelade webinar och produktdemos.

Stockholm, Sweden

Leverera digitalt innehåll som engagerar - i stor skala

Att “content is king” är ingen nyhet. En allt ökande mängd innehåll driver kundresan och står i centrum av den digitala upplevelsen. En stor utmaning för vilket företag som helst. Men hur gör man för att producera, publicera och uppdatera innehåll för miljontals besökare på omkring hundra siter i hela Europa?

Göteborg, Sverige

D-B2B

Digitaliseringen kräver förändring av företagens affärsmodell inom Business-to-Business. Bolag som investerar strategiskt i e-handel ökar sina intäkter i alla kanaler och därmed sin totala lönsamhet.

Stockholm, Sverige

Ascend Stockholm 2019

Den 5 November är det dags igen på Waterfront Congress Centre i Stockholm. Då kommer du att ha chans att lära dig av industrins visionärer och innovatörer som fortsätter att pusha gränserna för att skapa enastående kundupplevelser. Du har även möjlighet att bygga upp kontakter med vårt community av Episerver-användare och partners och självklart får du inte missa när vinnarna i Episerver Web Awards 2019 koras under kvällen.