rss link

Träffa Episerver och våra partners

Ta tillfället i akt och träffa oss och våra partners! Anmäl dig till ett av våra evenemang.

Missat ett evenemang? Du kan ta del av presentationer och filmer från äldre evenemang i vårt arkiv eller i vår kunskapsbank.


Kommande events

sep

25

Webinar:Så skapar du 5 gånger effektivare e-postmarknadsföring

I det här webinaret visar vi hur du använder data för att skicka mer relevant e-post i varje steg i försäljningsprocessen. Lyssna till Jessica Best, Director of Data-Driven Marketing hos Barkley, när vi diskuterar hur man enkelt skapar e-postkampanjer som skapar leads, intäkter och merförsäljning.

okt

3

Frukostseminarium: Movestic & Episerver

Hur gör du för att kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt om något som är ganska komplext - och aningen tråkigt? Movestic och Episerver kommer tillsammans till Esatto för att berätta hur vi arbetar för att både göra det enklare, tydligare och mera inspirerande att ha koll på sin pension!

okt

11

Partner Update Stockholm

Varmt välkomna till Episerver partner update i Stockholm! Vi vill gärna träffa dig och berätta om våra senaste uppdateringar och tjänster. Vi avslutar med ett mingel där du har möjlighet att nätverka med oss på Episerver och kollegor i branschen.

okt

12

Frukostseminarium AT SIX

Välkommen till ett frukostseminarium där vi pratar om hur du skapar relevanta och automatiserade kundupplevelser med hjälp av AI-teknik.

okt

17

Partner Update Göteborg

Varmt välkomna till Episerver partner update i Göteborg! Vi vill gärna träffa dig och berätta om våra senaste uppdateringar och tjänster. Vi avslutar med ett mingel där du har möjlighet att nätverka med oss på Episerver och kollegor i branschen.

okt

18

Partner Update Malmö

Varmt välkomna till Episerver partner update i Malmö! Vi vill gärna träffa dig och berätta om våra senaste uppdateringar och tjänster. Vi avslutar med ett mingel där du har möjlighet att nätverka med oss på Episerver och kollegor i branschen.

okt

23

IndustryForum retail event

Välkommen till IndustryForum Retails event i Solna den 23 och 24 oktober. Vi kommer dyka djupt ner i kundresor och titta närmare på hur man skapar sömnlös kundupplevelser oavsett kanal. Du kommer att få lyssna på inspirerande talare samt ha möjlighet att förboka 1-on-1 möten med Episerver och lära dig hur våra lösningar kan hjälpa dig!

feb

6

Epi Partner Close-Up 2019

Förra årets Partner Close-Up var en succé och ryktet spred sig snabbt inom vårt partnernätverk. Till nästa partner Close-Up har vi nu öppnat upp dörrarna till våra partners utanför Sverige. Högklassiga talare och innehåll, Partner Awards och Epi Palooza Night – boka din plats redan idag!