Event

Ta tillfället i akt och träffa oss och våra partners! Här hittar du våra kommande event och webinar. Ta gärna också del av inspelade webinar och produktdemos.

Köpenhamn, Danmark

Partnerpub - Malmö/ Köpenhamn

Kom och mingla med oss tisdagen den 4e Juni i Köpenhamn.

Stockholm, Sverige

B2B Change: Att anpassa organisation, processer och teknologi för modern marknadsföring

Trots nyrekrytering, omorganisationer och investeringar i marknadsteknologi brottas många företag med omställningen för att möta nya köpbeteenden inom B2B. B2B Change är eventet där du får lyssna till 4 kvinnliga förändringsledares berättelser om deras företags respektive transformationsresa i en traditionell, och till stora delar mansdominerad, tillvaro. Malin Dahlin, Marketing Manager, på Episerver kommer att moderera föreläsningen.

Partnerpub - Stockholm

Kom och mingla med oss tisdag den 11e Juni i Stockholm.

Inom Vallgraven, Sverige

Partnerpub - Göteborg

Kom och mingla med oss onsdagen den 12e Juni i Göteborg.

Stockholm, Sverige

Ascend Stockholm 2019

Den 5 November är det dags igen på Waterfront Congress Centre i Stockholm. Då kommer du att ha chans att lära dig av industrins visionärer och innovatörer som fortsätter att pusha gränserna för att skapa enastående kundupplevelser. Du har även möjlighet att bygga upp kontakter med vårt community av Episerver-användare och partners och självklart får du inte missa när vinnarna i Episerver Web Awards 2019 koras under kvällen.