Covid-19

Kom starkare tillbaka ur krisen

 • Covid-19: Planer, processer och policies

  Episerver har vidtagit åtgärder för att se till att effekterna av utbrottet av covid-19 inte kommer att påverka vår förmåga att serva våra kunder och partners.

 • Så har våra kunder förberett sig

  Se hur Köpenhamns flygplats lyckades spara över sju miljoner dollar på kundtjänsten genom att reagera snabbt på sina kunders behov.

 • Kostnadsfria Episerver-kurser

  Vi erbjuder alla våra onlinebaserade eLearningkurser kostnadsfritt fram till den 30 juni, 2020. Passa på att lära er hur ni använder Episerver's platform och verktyg till max och kom tillbaka ur krisen starkare.

Innehållsdiagnostik utan kostnad

Vi har utvecklat en kostnadsfri version av vår Content Intelligence-lösning, som snabbt och i realtid visar hur väl ditt innehåll uppfyller behoven hos dina webbplatsbesökare.

Läs mer

 • Episerver: byggt för en snabbrörlig värld

  Eftersom era kunders behov ständigt förändras behöver ni en digital upplevelseplattform (DXP) som går snabbt att driftsätta, är enkel att anpassa och direkt kan skalas upp vid behov. Det går fortare att implementera Episerver än jämförbara konkurrerande lösningar.

 • Hur nås prospekts som jobbar hemifrån?

  Fler och fler potentiella B2B-kunder jobbar hemifrån. Därför behöver marknadsavdelningen granska sina köpsignalsdata så att datamodellen inte bara tar hänsyn till besökarens IP-adress för att personalisera innehåll på webbplatsen.

 • Effektivisering under en kris

  När krisen slår till måste man fokusera på det viktigaste och på det värde företaget ska leverera. Just nu när volymerna ändras väldigt fort står de digitala systemen under enorm press. Vem är det då som hanterar ändringarna som behövs i infrastrukturen?

Guide: Så påverkar covid-19 dataintegritet, dataskydd och datasäkerhet

Den globala spridningen av covid-19 har skapat många frågor om integritet, dataskydd, datasäkerhet och regelefterlevnad. Frågorna ökar behovet av att företag och organisationer ser till att deras plattformar för digitala upplevelser inte bara är säkra utan också framåtblickande.

Läs guiden

Episerver är redo att hjälpa ert företag att fortsätta växa

Molntjänster

Episervers molntjänster erbjuder elastisk skalbarhet, mycket hög hastiget, robust säkerhet och utökade driftstjänster med expertis support, vilket minskar våra kunders beroende av devops.


Låg total ägandekostnad

Episerver hjälper kunderna att spara varje år genom att minska behovet av manuell innehållshantering. Forrester kom i sin Total Economic Impact-studie fram till att Episervers kunder kan få 443 % avkastning på tre år.


Byggt för en snabbrörlig värld

Episerver implementeras snabbare än jämförbara konkurrenters lösningar. Episervers kunder kan räkna hem sin investering snabbare, får lägre migreringskostnader och kan skapa bättre kundupplevelser fortare.


Personalisering

Erbjud era kunder relevant innehåll med hjälp av Episervers personaliseringsfunktioner som styrs av era kunders tidigare beteende och beteende i realtid.

Vi hjälper er gärna

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi gör för att hjälpa våra kunder i dessa tider.