Tjänster för framgång hos våra kunder

Att leverera verkliga och påtagliga resultat för användarna av vår mjukvara börjar med fantastiska produkter som är enkla att använda, och alltid slutar med engagerade och passionerade människor.

Våra anställda gör en positiv skillnad i livet för våra kunder varje dag. På Episerver arbetar vi med att ge den bästa servicen till våra slutanvändare och våra partners, vars framgång är sammanflätad och lika viktigt.

Det är därför vi har satt ihop fyra stora tjänsteutbud för att möjliggöra bådas framgång:

Experttjänster

Vissa människor är bara menade att vara digitala experter och det är här de hamnar. Vårat expertteam lever och andas digitala strategier och taktisk multikanals optimering.

De hjälper dig ombord och med att bygga erfarenhet inom Episervers partnernätverk, och viktigast av allt är att de visar kunder och partners hur man får ut det mesta av Episerver Digital Experience Cloud som plattform.

Kom i kontakt med våra experter

Utbildning

Online, i klassrum, färdigpakterat eller skräddarsytt, oavsett vad du föredrar, erbjuder Episervers utbildningsteam omfattande utbildningar, läroplaner och certifiering för att säkerställa att alla kan få ut det mesta av Episerver Digital Experience Cloud.

Våra instruktörer är handplockade för sin pedagogiska förmåga och engagemang för utbildning vilket har resulterat i att 99 % av deltagarna skulle rekommendera våra kurser.

Läs mer och se vårt kursutbud

Managed Services

Våra förvaltnings- och molntjänstsexperter månar om en stressfri vardag för våra kunder. Med ett nära samarbete med våra utvecklings- och supportteam, tar sig Managed Services gruppen an säker drift och förvaltning av infrastruktur som om det vore deras egna.

Våra applikationssupport team är globalt belägna och erbjuder 24 x 7 x 365 dagars täckning för din mest strategiska tillgång – Episerver Digital Experience Cloud.

Läs mer om Managed Services

Support

Vårt supportteam finns alltid här för att hjälpa till, oavsett om det gäller att stötta Episervers Partners eller vara en första kontakt till våra kunder.

Vare sig du behöver regional täckning eller en premiumplan för 24x7 prioritet 1 frågor så har vi lösningen för dig. Vårt supportteam drivs av att lösa de mest utmanande problemen och frågorna.

Kontakta vår support

Episerver World – utvecklarcommunity

Med cirka 33.000 registreringar är Episerver World en aktiv och levande mötesplats för användare och utvecklare som är engagerade i våra lösningar.

Från Episervers mest värdefulla spelare (MVP), till slutanvändare, till Episervers utvecklarevangelister - World är vägen in i en värld av kunskap, erfarenhet och kompetens.

Besök Episerver World

Episerver Partners

Lika viktigt som Episervers team av experter är vårt ekosystem av partners över hela världen som bär vårt varumärke och levererar lösningar baserade på vår teknologi varje dag.

Episervers partners implementerar inte bara mjukvara; de skapar unika designupplevelser och engagemang som hjälper våra kunder att få de allra bästa resultaten i Episerver Digital Experience Cloud™.

Hitta en implementationspartner till Episerver