Bra köpupplevelser skapas genom att använda engagerande innehåll för att lyfta fram produkter. Ta kontroll över kundupplevelsen med en e-handelsplattform som har inbyggda funktioner för innehåll och digital marknadsföring. Ta reda på hur du snabbt kan skapa en effektiv e-handelslösning med färdiga kopplingar till andra verktyg. 

En e-handelssajt på 90 dagar

Det behöver inte ta lång tid att skapa en e-handelssajt. Episerver Digital Experience Cloud är utformad för snabb lansering och den molnbaserade skalbarheten gör den effektiv för företag i alla storlekar. 

En bättre e-handelsplattform

 • Optimera marknadsföringen

  Effektiv marknadsföring är nyckeln till ökade intäkter från de digitala kanalerna. Episerver gör handlare mer produktiva med ett kraftfullt och intuitivt gränssnitt. Dina produkter, rabatter och tillgångar – allt på ett ställe.

 • Enkelt att integrera

  Episerver har färdiga kopplar mot system – tex. PIM, ERP eller Marketing Automation. Detta säkerställer snabb time-to-value, hög prestanda, minskad risk samt lägre kostnader för implementering och underhåll.

 • Alltid redo

  Ändrade trafikmönster kan påverka webbplatsens resultat. När du använder vår molntjänst kommer våra servrar automatiskt skala upp för att möta toppar i efterfrågan, oavsett om de är säsongsbundna eller bara för ett par timmar. Du ska aldrig missa en order.

Personaliserad produktinformation överallt

Episervers funktioner för personalisering gör att du kan skräddarsy besökarens upplevelse baserat på demografi, inköpshistorik, intressen och hur besökare interagerar med ditt innehåll. Detta ger en bättre upplevelse och ökar konverteringar. 

Öka din kunskap om digital handel

Om du misslyckas med att skapa en bra upplevelse för dina kunder kommer du troligen att förlora dem – och potentiella intäkter.

Lär av våra experter hur du kan skapa en bättre digital upplevelse. Vi delar också med oss om hur du enkelt kan förbättra kundupplevelser med hjälp av Episerver Digital Experience Cloud™.

Ladda ner vår guide

Se hur Episerver kan hjälpa dig

Boka en personlig demo av Epi commerce där du direkt kan se hur Episerver skulle fungera för just er organisation.

 1. Lär dig hur Episerver gör det enkelt att bygga en fantastisk köpupplevelse som syftar till att öka försäljningen.
 2. Se hur Episerver ansluter till bakomliggande system och marknadsföringsappar.
 3. Få en inblick i Episervers kampanjfunktionalitet; hantera produkter, innehåll och rabatter i samma vy – alla baserade runt konkreta mål.

Boka en demo av Episerver nu

Världens ledande varumärken använder Episerver

Effektiva kampanjer för många varumärken och marknader

Att ha en flexibel e-handelsplattform är mycket viktigt eftersom många av våra varumärken är baserade på kampanjer. Episerver är en lösning för företag som vill växa.

Claire Sharp Sundt, Project Manager Digital Media, Varner Group