Episerver Connect for CRM

Med Episerver Connect kan du enkelt integrera ditt bakomliggande CRM system till din webbplats.

Episerver Connect for CRM är en tilläggsmodul som integrerar Episerver CMS med Salesforce.com och  Microsoft Dynamics CRM. Besöksdata från din webbplats synkroniseras med ditt CRM-system så ditt säljteam får de senaste leadsen från din webbplats och snabbt kan agera för att komma till avslut.

Med Episerver Connect for CRM kan du:

Se till att dina säljare får alla leads

Episerver Connect for CRM automatiserar processen med att fånga upp nya leads från din webbplats och lägga upp dem som kontaktkort i Salesforce.com eller i Microsoft Dynamics CRM. Det betyder att ditt säljteam får direkt tillgång till de senaste potentiella kunderna samtidigt som de kan spendera mindre tid på att uppdatera CRM-systemet.

Vara säker på säkra data

Back-up funktionerna i Episerver Connect for CRM ser till att dina data är säkra och korrekta, även om CRM-systemet är nere. Dessutom kan du ge olika gruppmedlemmar olika behörighetsnivåer. Behörighetsnivåerna synkroniseras med din sajt så att känsliga data inte kan hamna i orätta händer.

Få en databas med mer korrekta data

Episerver Connect for CRM dubblettkontrollerar kontakter och verifierar e-postadresser. Det betyder att ditt säljteam alltid kommer att ha tillgång till tillförlitliga uppgifter - så att de kan ägna mer tid åt att följa upp leads i stället för att söka efter kontaktinformation.