Episerver Social Reach

Episerver Social Reach gör att du kan använda ett gränssnitt för att effektivt kommunicera via sociala kanaler som Twitter, Facebook och LinkedIn.

Förbättra resultatet på din digitala marknadsföring genom ökad trafik och förbättrad konverteringsgrad med Episerver Social Reach. De flesta företag och organisationer använder idag flertalet sociala medier för att kommunicera och interagera med sina målgrupper. Det kan dock vara begränsande och tidsödande att använda många plattformar och kopiera innehållet mellan dem för varje meddelande som ska publiceras.

Förbättrad ROI på värdefullt innehåll

Episerver Social Reach ökar effektiviteten på kommunikationen i social media genom göra det möjligt att från en plattform kommunicera samtidigt i alla relevanta kanaler. ROI:n på existerande och nytt innehåll förbättras genom att du direkt kan anpassa innehållet för social media och sudda ut gränserna mellan innehåll på din webbplats och innehåll i social media. Med Episerver Social Reach kan du dela ditt innehåll i sociala kanaler direkt eller schemalägga det i sidredigeringsvyn i Episerver CMS. Meddelandet kan anpassas till varje kanal, vilket resulterar i att du kan optimera och förbättra resultatet för dina kampanjer i social media.

Öka trafiken och förbättra konverteringsgraden

Med Episerver Social Reach kan marknadsförare att kommunicera effektivt och med en röst i flera sociala nätverk. Kommunikationen och innehållet kan från ett ställe anpassas och personaliseras, vilket ger möjligheten att samtidigt som man kommunicerar på sin webbplats kan kommunicera effektivt i social media. Gränsen mellan webbplatsen och kanaler som Twitter, Facebook och LinkedIn suddas ut.  Episerver Social Reach förbättrar resultatet på din digitala marknadsföring genom ökad trafik och förbättrad konverteringsgrad. 

Inbyggt stöd för kampanjanalys

Social Reach har också inbyggd funktionalitet för kampanjanalys, vilket omfattar information från varje kanal, som retweets, kommentarer och likes. Lösningen är integrerad med Google Analytics så att man kan se konverteringar och mäta utfallet för kampanjer i social media.

Läs mer om hur du kan arbeta med Episerver Social Reach

Tillgänglig via Episerver Add-on Store

Social Reach för Episerver 7.1 och 7.5 CMS installeras med en enkel knapptryckning i Episerver Add-on Store.

Social Reach för Episerver CMS6 R2 kan laddas ned här, (kräver medlemslogin).