Episervers pressrum

Välkommen till Episervers nyhetsrum. Ta del av pressmeddelanden och nyheter från oss, våra kunder och partners.


Senaste pressreleaser & nyheter

 • nov

  6

  Interflora öppnar ny e-butik och webb med stöd av Episervers molnplattform

  Nu öppnar Interflora en helt ny onlinebutik som ger möjlighet till ett rikare innehåll med bild och video och öppnar för digital affärsutveckling. Sajten är byggd med Episervers molnplattform som grund.


 • okt

  19

  Episerver prisar tre framgångsrika partners

  Avensia, Bazooka och NetRelations är Episervers mest framgångsrika partners i Sverige. Dessa tre digitalbyråer tog hem var sitt pris när Episerver Partner Awards delades ut i samband med den årliga partnerträffen Epi Partner Close-Up i Stockholm.


 • sep

  12

  Episerver rankas högt i ny rapport om e-handelslösningar för B2B

  I en ny rapport från det oberoende analysföretaget Forrester Research rankas Episerver som ”högpresterare”. Episerver är en av marknadens 11 viktigaste leverantörer som bjöds in att delta i utvärderingen ”Forrester Wave: B2B Commerce Suites for Midsize Organizations Q3 2017”. I utvärderingen analyseras och bedöms leverantörerna av e-handelsplattformar för medelstora B2B-företag efter sin strategi, befintliga erbjudande och marknadsnärvaro.


 • aug

  9

  Episerver rekryterar IT- och säkerhetschef från Microsoft

  Episerver rekryterar IT- och säkerhetschef från Microsoft


 • jul

  17

  Episerver Commerce bildar par i molnet med Microsoft Dynamics 365

  Vid Microsofts partnerkonferens Inspire som genomfördes i Washington DC förra veckan har Episerver lanserat en ny gemensam molnlösning som effektivt kombinerar Episerver Commerce med Microsofts affärssystem Dynamics 365.


 • jul

  6

  Episerver Digital Experience Cloud växer genom nya samarbeten

  Episerver bygger vidare på sin enhetliga plattform för innehållshantering och e-handel med smarta verktyg för att utnyttja användargenererat innehåll och ett nytt system för beställningshantering. De nya funktionerna hjälper företag att utveckla ett större engagemang med sina kunder, vid rätt tidpunkt och med rätt budskap.


 • jun

  1

  Episerver rekryterar i Västra Sverige

  Episerver har rekryterat Christian Palmé som regional försäljningschef och partneransvarig för västra Sverige, Christian kommer närmast från ICA Banken, där han utvecklat och sålt företagstjänster. Till kontoret i Göteborg har Episerver även rekryterat Marcus Hoffmann som lösningsarkitekt, Marcus kommer från Star Republic och har där främst arbetat med större projekt inom e-handel.


 • apr

  26

  Episerver Campaign förenklar kampanjhantering i flera kanaler

  Episerver förstärker Digital Experience Cloud-plattformen med Episerver Campaign, en ny lösning för hantering av kampanjer i flera kanaler integrerat med webb och e-handel.