Skapa personaliserade multikanalskampanjer

Kampanjskapande har länge rört sig bort från att göra en enda annons eller ett erbjudande. Nu måste kampanjer leverera en engagerande upplevelse över flera kanaler. Ta reda på hur Episerver kan hjälpa dig att enkelt skapa och automatisera kampanjer som leder till bra resultat.

Fördelar för kampanjskapande

 • Effektivt innehållsskapande

  Episervers unika redigeringsmiljö låter dig redigera, formge, och förhandsgranska engagerande målsidor, artiklar och e-post upp till tre gånger snabbare än andra verktyg.

 • Snabba kampanjsajter

  Att stödja en kampanj med en webbplats behöver inte vara komplicerat. Episerver ger marknadsförare ett snabbt och hanterbart sätt att skapa kampanjsajter, utan att någonsin behöva använda nya servrar eller kod.

 • Självstyrande personalisering

  Personalisering är omfattande i Episerver. Med fler än hundra maskininlärningsalgoritmer så individualiserar Episerver varje sidvisning, e-post och till och med digitala upplevelser i butik.

Förverkliga dina kampanjer direkt

Bara tanken på alla kanaler som dina kampanjer behöver anpassas för kan ge dig huvudvärk: annonser, e-post, trycksaker, innehållsmarknadsföring, socialt, i butik med mera. Därför har Episerver utvecklat verktyg som förenklar kampanjer.

 • Målinriktade kampanjer: skapa integrerade kampanjer med stor genomslagskraft och goda resultat för kundförvärv, engagemang och omvandling på din webbplats.
 • Konsekvent kundupplevelse: Episerver ser till att kunderna får samma fantastiska upplevelse på din webbplats som i ett e-postmeddelande eller i en butik, samt att du kan återanvända samma innehåll och material i flera kanaler.
 • Episervers färdiga kopplingar: kombinera vår plattform med ditt CRM, ERP och dina marknadsföringsprogram för att skapa ännu effektivare kampanjer.
Steg
 1. 1
 2. 2

Boka en personlig demo idag.

Vår plattform är lätt att använda och otroligt effektiv. Vi visar dig hur den snabbt kan förändra din affärsverksamhet.

Du har redan anmält ditt intresse för en demo. Vi hör av oss inom kort.

Börja här

Snart klar!

Vi behöver ytterligare lite information så vi kan förbereda en anpassad demo.

Tack för din förfrågan!

Vi kommer kontakta dig inom kort för att boka ett möte om hur Episerver kan hjälpa din affärsverksamhet.

4 tips till bättre digitala upplevelser

Med allt prat idag om kundupplevelse, är det lätt att glömma bort vad det egentligen betyder. Vad det verkligen betyder är detta: när du misslyckas med att ge en bra upplevelse till dina kunder, kommer du att förlora dem och pengar på grund av illojalitet.

Lär av våra experter hur du skapar bättre kundupplevelser. Vi kommer även att visa hur du enkelt kan förbättra dina kundupplevelser med hjälp av Episerver Digital Experience Cloud.

Ladda ner vår digitala marknadsföringsguide