Digitala hjältar

Få en inblick i vad som händer bakom kulisserna hos våra digitala hjältar som dagligen skapar fantastiska upplevelser för sina besökare.

Hos oss på Episerver står våra kunder i centrum för allt vi gör och det är därför vi har skapat Episerver Heroes – ett globalt initiativ för att skapa närmare relationer med våra kunder.

Episerver Heroes hjälper oss att utföra vårt huvudsakliga uppdrag genom att de skapar fantastiska digitala upplevelser för sina kunder, i varje kanal och på alla typer av enheter med hjälp av våra produkter.

De är digitala hjältar som dagligen arbetar med att skräddarsy digitala upplevelser för sina besökare och vi hoppas att deras berättelser och hårda arbete ska inspirera dig!

Bli en digital hjälte du också, fyll i formulär

Anna Martinkari

Marginalen Bank lanserades 2010 för den svenska allmänheten, en ny bank med uppdraget att ge svenskarna en ny sorts bankupplevelse. Samma år började Anna Martinkari på Marginalen Bank som chef för digitala kanaler.

Läs Annas berättelse

Mike Seminara

Som världsledande inom tillverkning av högkvalitativa symaskiner, säljer Janome de flesta av sina produkter via distributörer och återförsäljare online. När Mike Seminara anställdes som marknadschef för två år sedan behövde han hitta nya sätt för att nå ut till en yngre generation som är intresserad av att sy.

Läs Mikes berättelse

Steg
  1. 1
  2. 2

Boka en personlig demo idag.

Vår plattform är lätt att använda och otroligt effektiv. Vi visar dig hur den snabbt kan förändra din affärsverksamhet.

Du har redan anmält ditt intresse för en demo. Vi hör av oss inom kort.

Börja här

Snart klar!

Vi behöver ytterligare lite information så vi kan förbereda en anpassad demo.

Tack för din förfrågan!

Vi kommer kontakta dig inom kort för att boka ett möte om hur Episerver kan hjälpa din affärsverksamhet.

4 tips till bättre digitala upplevelser

Med allt prat idag om kundupplevelse, är det lätt att glömma bort vad det egentligen betyder. Vad det verkligen betyder är detta: när du misslyckas med att ge en bra upplevelse till dina kunder, kommer du att förlora dem och pengar på grund av illojalitet.

Lär av våra experter hur du skapar bättre kundupplevelser. Vi kommer även att visa hur du enkelt kan förbättra dina kundupplevelser med hjälp av Episerver Digital Experience Cloud.

Ladda ner vår digitala marknadsföringsguide