Funktioner och fördelar för e-handel

Episerver tillhandahåller en stor mängd funktioner för att kunna driva en stor e-handelslösning. Här är några av de viktigaste.

 • Produktsök

  Hjälp dina kunder att hitta de produkter som är mest relevanta för dem - med möjligheter att snabbt kunna filtrera, sortera och söka så de får en bättre upplevelse.

  Läs mer om sök
 • A/B Testning

  Episervers A/B-testning ger en guidad testupplevelse för den digitala marknadsföraren, så att de mest effektiva budskapen och produktinformationen visas för dina besökare.

  Läs mer om A/B testning
 • REST API

  Tack vare Episervers servicearkitektur och REST API:er som är enkla att hantera så går det snabbt att integrera frontend-appar och backend-system, utan att stöta på problem på vägen.

 • Orderhantering

  Episerver erbjuder sofistikerade funktioner för orderhantering. Oavsett om du vill att alla nödvändiga funktioner ska vara fristående eller om du behöver tillämpa integrationer för vissa funktioner, kan vår orderhanteringsplattform möta dina behov.

 • Marketing Automation

  Episerver Digital Experience Hub ™ erbjuder en komplett lösning för digitala e-handelschefer som vill kombinera kraften i Episervers e-handelsplattform med branschledande CRM-system och marketing automationverktyg.

  Läs mer om marketing automation
 • Personalisering

  Episerver samlar och aggregerar beteendedata för att hjälpa dig att få en tydligare bild av dina kunder och sedan engagera dem med den bästa personliga köpupplevelsen.

  Läs mer om personalisering

 • Global e-handel

  Vår ständigt uppkopplade värld ser till att e-handel kan vara globalt. Företag i alla storlekar kan nu nå ut och ge service till sina kunder överallt. Episerver hanterar utmaningarna, så du kan fokusera på möjligheterna.

  Läs mer om global e-handel
Steg
 1. 1
 2. 2
Episerver Digital Commerce

Boka en personlig demo idag.

Vår plattform är lätt att använda och otroligt effektiv. Vi visar dig hur den snabbt kan förändra din affärsverksamhet.

Du har redan anmält ditt intresse för en demo. Vi hör av oss inom kort.

Börja här

Snart klar!

Vi behöver ytterligare lite information så vi kan förbereda en anpassad demo.

Tack för din förfrågan!

Vi kommer kontakta dig inom kort för att boka ett möte om hur Episerver kan hjälpa din affärsverksamhet.

Öka din kunskap om digital handel

Om du misslyckas med att skapa en bra upplevelse för dina kunder kommer du troligen att förlora dem – och potentiella intäkter.

Lär av våra experter hur du kan skapa en bättre digital upplevelse. Vi delar också med oss om hur du enkelt kan förbättra kundupplevelser med hjälp av Episerver Digital Experience Cloud™.

Ladda ner vår guide

Ökande intäkter för detaljhandeln

Kunderna kommer bättre förberedda nu när vi har digitala beröringspunkter och de kommer att handla mer.

Jonas Müller, Head of eCommerce, Copenhagen Airports