CMS-funktioner

Episerver erbjuder en mängd funktioner för att stärka marknadsförare. Här är några av de mer viktiga.

 • A/B-testning

  Episervers inbyggda funktion för A/B-test guidar dig snabbt igenom testprocessen, och ser till att det mest effektiva innehållet presenteras för besökare.

 • Automatiska landningssidor

  Episervers plattform utökar räckvidden för ditt innehåll genom att gruppera ihop det kring relevanta teman för ditt företag. Dessa grupper presenteras automatiskt som olika landningssidor som svar på en Google-sökning.

 • Personalisering

  Episerver samlar och aggregerar personlig data och beteendedata för att hjälpa dig att bygga en tydligare bild av dina kunder och sedan engagera dem med den bästa personliga upplevelsen.

 • Redigering/layout

  Episerver ökar ditt teams effektivitet genom ett redigeringsgränssnitt som är enkelt att använda för din webb.

 • Sök

  Med hjälp av toppmodern sökteknik så guidar Episerver varje besökare till sitt mål, vilket leder till högre konverteringsfrekvenser och ökad kundnöjdhet.

 • Adaptivt innehåll

  Dölj inte innehåll i djupa hierarkier. Engagera besökare direkt med innehåll som är anpassat efter deras intressen. Med Episervers adaptiva innehåll, kan du snabbt presentera mycket relevant innehåll, för varje besökare.

 • Kampanjer & projekt

 • Marketing Automation

  Episerver Connect for Marketing Automation erbjuder en komplett lösning för den digitala marknadsföraren som vill kombinera kraften i Episervers plattform med branschledande marketing automation system.

Steg
 1. 1
 2. 2

Boka en personlig demo idag.

Vår plattform är lätt att använda och otroligt effektiv. Vi visar dig hur den snabbt kan förändra din affärsverksamhet.

Du har redan anmält ditt intresse för en demo. Vi hör av oss inom kort.

Börja här

Snart klar!

Vi behöver ytterligare lite information så vi kan förbereda en anpassad demo.

Tack för din förfrågan!

Vi kommer kontakta dig inom kort för att boka ett möte om hur Episerver kan hjälpa din affärsverksamhet.

4 tips till bättre digitala upplevelser

Med allt prat idag om kundupplevelse, är det lätt att glömma bort vad det egentligen betyder. Vad det verkligen betyder är detta: när du misslyckas med att ge en bra upplevelse till dina kunder, kommer du att förlora dem och pengar på grund av illojalitet.

Lär av våra experter hur du skapar bättre kundupplevelser. Vi kommer även att visa hur du enkelt kan förbättra dina kundupplevelser med hjälp av Episerver Digital Experience Cloud.

Ladda ner vår digitala marknadsföringsguide

Attrahera nya kunder genom sitt community

Genom att använda Digital Experience Cloud slösar vi inte med tid. Vi kan använda all tid till att skapa fantastiskt innehåll som ska inspirera vårt Janome-community.

Mike Seminara, Marketing Supervisor, Janome America, Inc